Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл

КОД ТОВАРУ: 118879
  • Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл
Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл
Тип: для бігових доріжок. Особливості: універсальність, простота використання, забезпечує легке очищення, розділові властивості.
HouseFit
КУПИТИ
ЦІНА:
250 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
16048
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спрей силіконовий для бігових доріжок Very Lube - це універсальне і ефективний засіб, що зменшує знос і тертя бігових полотен.

особливості:

  • простота використання;
  • забезпечує легке очищення;
  • має розділові властивості.

характеристика:

Тип: для бігових доріжок.

Обсяг: 320 мл.


Виробник: Very Lube (Україна)

Принцип «ціна-якість» - головний при виробництві продукції під торговою маркою Verylube. Широкий асортимент, стабільно високу якість продукції і доступність зробили Verylube воістину народним брендом. На сьогоднішній день під цим ім'ям проводиться кілька сотень товарів, призначених для догляду за автомобілем. Яку б складову машини ви не назвали, у Verylube обов'язково знайдеться засіб для неї. Це різноманітні присадки для догляду за паливною системою, унікальні промивання і засоби для поліпшення якостей масла, високоефективні очисники різних поверхонь і систем, засоби по догляду за окремими вузлами, кузовом, салоном, стеклами і т.д. Бренд VERYLUBE належить XADO Chemical Group, вся продукція випускається на єдиній виробничій базі. При створенні продуктів використовуються як власні наукові розробки, так і спільні проекти, створені у співпраці з провідними світовими хімічними підприємствами, наприклад, такими як BASF. Виробництво автоматизовано, в ньому задіяно новітнє високотехнологічне обладнання з сучасною системою контролю якості. Товари під торговою маркою VERYLUBE добре відомі в багатьох країнах світу. Всього географія продажів налічує близько 50 держав.


Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл підібрати і замовити по які завищеною вартістю 250 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для кардиотренажеров таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в онлайн каталозі Терра Спорт
Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для кардиотренажеров

Давно планували зайнятися фігурою? Спрей для бігових доріжок силіконовий Very Lube 320 мл допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для кардиотренажеров » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для кардиотренажеров обрадує Вас високою якістю. Модуль NordicTrack iFit Wi-Fi , Модуль NordicTrack iFit Wi-Fi і Модуль NordicTrack iFit Wi-Fi від топових світових брендів 3858 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для кардиотренажеров . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для кардиотренажеров . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн