Чавунний комплект Grilly YP3-07A

КОД ТОВАРУ: 26483
  • Чавунний комплект Grilly YP3-07A
Чавунний комплект Grilly YP3-07A
Особливості чавунного комплекту: багатофункціональний чавунний казанок, комплектується кришкою-сковорідкою, зручна металева ручка, міцний, надійний, місткий, комплектується зручним чохлом. Висота: 29 см. Діаметр робочої поверхні: 33 см. Ємність: 7 л. Вага: 10 кг. Матеріал: чавун.
Grilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
585 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
YP3-07A
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чавунний комплект Grilly YP3-07A абсолютно незамінний на дачі. Його гранично проста, класична форма і міцний матеріал гарантують якісний процес приготування їжі. Чавунна рифлена кришка, що входить в комплект, послужить Вам справжнісінькою сковорідкою, добре утримує тепло і зручною у використанні за рахунок невеликої ручки.
Чавунний комплект Grilly YP3-07A відноситься до дуже практичною і завжди необхідної відпочинку кухонного начиння, яка ніколи не буде простоювати і припадати пилом. У ньому можна готувати юшку, плов, тушкувати овочі т.д. Його надійні чавунні стіни прекрасно утримують тепло, даючи продуктам можливість добре протоміться і придбати той неповторно приємний смак домашньої їжі, який знайомий кожному.

Особливості чавунного комплекту:
- багатофункціональний чавунний казанок;
- комплектується кришкою-сковорідкою;
- зручна металева ручка;
- міцний;
- надійний;
- місткий;
- комплектується зручним чохлом.

Чавунний комплект Grilly YP3-07A - готуйте просто і смачно!

Характеристики:
Висота:
29 см.
Діаметр робочої поверхні: 33 см.
Ємність: 7 л.
Вага: 10 кг.
Матеріал: чавун.

Виробник: Grilly.


Чавунний комплект Grilly YP3-07A купити по реально виправданою вартості 585 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Grilly в інтернет каталозі Терраспорт
Чавунний комплект Grilly YP3-07A

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чавунний комплект Grilly YP3-07A"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Чавунний комплект Grilly YP3-07A допоможе досягти мети. В « Аксесуари для пікніка » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пікніка порадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo , Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo і Ніж швейцарський Victorinox Classic Yodelay-hee-moo від кращих світових брендів 1132 Ви побачите в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Аксесуари для пікніка . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн