Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром"

КОД ТОВАРУ: 154304
  • Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром"
  • Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром" - Фото №2
Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland
Тип: дитяча іграшка. Вид: чудомобіль. Матеріал: пластик. Вік: 10-36 місяців. Пол: унісекс. Харчування: 2 батарейки АА (в комплекті). Розмір: 28,5х47,5х54,5 см. Особливості чудомобіля: яскраве колірне рішення; оригінальний дизайн; безпечні матеріали; міцний пластик; багажник під сидінням; музична панель; світло.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 990 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 266 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Вікова група
менше 3-х років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
менше 20 кг
Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
026633
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чудомобіль Kiddieland Вінні Пух з оркестром виконаний в стилі одного з найулюбленіших диснеївських мультфільмів з фігурками головних персонажів. На передній панелі під кермом розташоване піаніно з клавішами різних кольорів і різним звучанням. При програванні мелодій або звучанні пісеньки, герої мультфільму, розташовані на панелі піаніно починають рухатися. Сидіння чудомобіля піднімається, завдяки чому дитина зможе з собою возити улюблені іграшки.

Особливості чудомобіля:

- яскраве колірне рішення;

- оригінальний дизайн;

- безпечні матеріали;

- міцний пластик;

- багажник під сидінням;

- музична панель;

- світло.

Характеристики:

Тип: дитяча іграшка;

Вид: чудомобіль;

Матеріал: пластик;

Вік: 12-36 місяців;

Пол: унісекс;

Харчування: 2 батарейки АА (в комплекті);

Розмір: 28,5х47,5х54,5 см.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром" купити по які завищеною вартістю 1 990 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детские автомобили таких брендів, як наприклад: Kiddieland в каталозі Терра Спорт
Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром" Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно планували зайнятися фігурою? Машинка-толокар чудомобіль Kiddieland "Вінні Пух з оркестром" буде Вашим першим кроком. В « Дитячі автомобілі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячі автомобілі здивує Вас своєю якістю. Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP3599 Yellow , Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP3599 Yellow і Електромобіль дитячий джип Baby Tilly ZP3599 Yellow від знаменитих світових виробників 3607 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячі автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячі автомобілі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн