Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням

КОД ТОВАРУ: 77740
  • Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням
  • Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням - Фото №2
Чемодан дитячий VGR
З міцних, високоякісних, екологічних і безпечних матеріалів. 2 ручки - висувна телескопічна і закріплена. 6 коліщаток - по 3 з двох кутів - дозволяють везти чемоданчик навіть по сходах. 2 внутрішніх відділення і кишеню. Візитниця для даних власника. Компактний розмір дозволяє взяти валізку з собою на борт літака, як ручну поклажу. Розміри: 0,5 * 0,3 * 0,18 м. Вага: 1,2 кг.
VGR
КУПИТИ
ЦІНА:
1 316 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 176 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S
Обсяг, л
20
Матеріал
Поліестер
Кількість коліс
2
АРТИКУЛ
TB-1210-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням - до безумовних плюсів цієї моделі відносяться, в першу чергу, якісні матеріали: легкі, екологічні, довго зберігають яскравість і легко чиститься. Легка, але міцна конструкція не відтягне руки маленькому власника, але прослужить довго. 2 ручки - висувна телескопічна і закріплена - дозволять як нести чемоданчик, так і котити його за собою, причому система "три колеса" дозволить легко котити валізу по похилих поверхнях, і навіть по східцях. У двох містких відділеннях і кишені речі можна легко організувати і швидко знайти при необхідності. А компактні розміри дозволять взяти валізку з собою в літак, як ручну поклажу.

Ну і, звичайно, характерною рисою всіх моделей VGR є яскравий дизайн. В даному випадку це - об'ємний, веселифй гномик!

Чемодан дитячий VGR "Гномики" 3D зображенням - незамінний супутник у подорожах!

особливості:

- легкий;

- компактний;
- можна взяти в літак ручною поклажею;
- яскравий дизайн;
- 6 коліс (2x3);
- телескопічна ручка;
- легкий;
- 2 внутрішніх відділення;
- внутрішню кишеню;
- об'ємний малюнок.

Характеристики:
Матеріал:
пенополіізол + поліестер.
Вага: 1,2 кг
Розміри: 0,5х0,3х0,18.
Об'єм: 20 літрів.

Виробник: VGR (Італія).
TM VGR - італійська торгова марка, яка успішно заявила про себе в 1980 році. На даний момент в асортименті марки продукція офісного та шкільного напряму. Протягом останніх років продуктовий ряд даного бренду зростає і успішно розвивається, поповнюючись успішними новинками. Кожен сезон ТМ пропонує новий асортимент до шкільного сезону, завжди йде в ногу з часом, стежачи за інноваціями на канцелярському ринку. Основні відмінності цього бренду - широкий асортимент, висока якість продукції і яскравий цікавий дизайн.


Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням купити за вигідною ціною 1 316 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Дорожные сумки и чемоданы таких виробників, як наприклад: VGR в магазині terrasport.ua
Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дорожні сумки і валізи

Давно мрієте зайнятися спортом? Чемодан дитячий VGR "Гномики" червоний 3D зображенням буде Вашим першим кроком. В « Дорожні сумки і валізи » є все, що необхідно спортсмену. Дорожні сумки і валізи здивує Вас своєю якістю. Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л , Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л і Сумка спортивна Adidas Nylon, adiACC052 (FP-7557), 50 л від знаменитих світових виробників 1164 Ви знайдете в нашому розділі Дорожні сумки і валізи . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дорожні сумки і валізи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн