Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki

КОД ТОВАРУ: 89500
  • Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki
Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki
Футляр з жорсткого пінопласту з м'якою оббивкою. Завдяки блискавки по всьому периметру і добротної м'якій оббивці футляр «Protection Pouch» під час транспортування надійно захищає такі чутливі, але абсолютно необхідні прилади, як GPS-навігатор, цифрова камера, MP3-плеєр або ігрова приставка. Надійний захист футляр «Protection Pouch» забезпечує, між іншим, не тільки в закритому вигляді: два бокових захисних крила запобігають випадання вмісту при його відкритті.
Tatonka
  • Чехол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki
  • Чехол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 black
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
385 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Матеріал
Snow Crust
Вид
Футляр
Належність
Для фотокамер
АРТИКУЛ
TAT 2942.343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футляр з жорсткого пінопласту з м'якою оббивкою. Завдяки блискавки по всьому периметру і добротної м'якій оббивці футляр Protection Pouch під час транспортування надійно захищає такі чутливі, але абсолютно необхідні прилади, як GPS-навігатор, цифрова камера, MP3-плеєр або ігрова приставка. Надійний захист футляр Protection Pouch забезпечує, між іншим, не тільки в закритому вигляді: два бокових захисних крила запобігають випадання вмісту при його відкритті.

оснащення:
-
Футляр з жорсткого пінопласту з м'якою оббивкою.
- Петля з матеріалу «Hypalon» для горизонтального або вертикального кріплення на пояс.
- Бічні захисні крила.
- Внутрішній карман.

Характеристики:
Розміри:
18 х 12 х 2 см.

Вага: 0,1 кг.

Матеріал: Snow Crust

Колір: khaki.

Виробник: Tatonka (Німеччина).
Марка Tatonka всесвітньо відома і вже більше 15-ти років займається виробництвом високоякісного туристичного спорядження. З моменту свого заснування Tatonka дотримується політики максимально можливої якості обладнання при доступній ціні. Компанія Tatonka постійно покращує свої вироби і використовує останні технологічні досягнення і найсучасніші матеріали, щоб задовольняти найвищим вимогам. Разом з продукцією Tatonka ми запрошуємо відкрити для себе всю красу навколишнього світу. Адже більш захоплюючої подорожі, ніж саме життя, неможливо собі уявити.


Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki купити за вигідною ціною 385 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Сумки для фото и видео камер таких виробників, як наприклад: Tatonka в магазині terrasport.ua
Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки для фото і відео камер

Давно мрієте зайнятися спортом? Чохол Tatonka Protection Pouch L TAT 2942 khaki буде Вашим першим кроком. В « Сумки для фото і відео камер » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для фото і відео камер здивує Вас своєю якістю. Рюкзак городской для фотокамер Vanguard VEO Adaptor S46 Gray, 18 л (VEO Adaptor S46 GY) , Рюкзак городской для фотокамер Vanguard VEO Adaptor S46 Gray, 18 л (VEO Adaptor S46 GY) і Рюкзак городской для фотокамер Vanguard VEO Adaptor S46 Gray, 18 л (VEO Adaptor S46 GY) від знаменитих світових виробників 1197 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для фото і відео камер . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сумки для фото і відео камер . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн