Чохол для лиж Head Single Ski bag 170

КОД ТОВАРУ: 26504
  • Чохол для лиж Head Single Ski bag 170
Чохол для лиж Head Single Ski bag 170
Особливості чохла: комфортні ручки для перенесення, ідеальний розмір для однієї пари лиж, внутрішнє відділення має підкладку, можливість перенесення на плечі.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
515 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 69 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
70228
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чохол для лиж Head Single Ski bag 170 - це зручний чохол для однієї пари лиж, довжиною до 170 см. Цей чохол вкрай комфортний в експлуатації і надасть належний захист Ваших лиж під час перевезення. Також слід зазначити, що дана модель виконана з високоякісного матеріалу, що гарантує довгий термін служби і відмінний зовнішній вигляд.

Особливості чохла:
- комфортні ручки для перенесення;
- ідеальний розмір для однієї пари лиж;
- внутрішнє відділення має підкладку;
- можливість перенесення на плечі.

Чохол для лиж Head Single Ski bag 170 - незамінний аксесуар для Ваших лиж!

Характеристики:
Матеріал:
поліестер.
Довжина: 170 см.
Обсяг: 60 л.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.

На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Чохол для лиж Head Single Ski bag 170 купити по які завищеною вартістю 515 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Лыжи таких брендів, як наприклад: Head в каталозі Терра Спорт
Чохол для лиж Head Single Ski bag 170

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чохол для лиж Head Single Ski bag 170"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лижі

Давно планували зайнятися фігурою? Чохол для лиж Head Single Ski bag 170 буде Вашим першим кроком. В « Лижі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Лижі здивує Вас своєю якістю. Лижі бігові Tisa Classic Step 2014/2015 , Лижі бігові Tisa Classic Step 2014/2015 і Лижі бігові Tisa Classic Step 2014/2015 від знаменитих світових виробників 130 Ви зможете побачити в нашій категорії Лижі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Лижі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн