Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965

КОД ТОВАРУ: 17562
  • Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965
Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965
Легкий жіночий спальний мішок маленького розміру типу кокон. Блискавка з правого боку. Довжина: 180 см. Ширина: 75 см. Вага: 850 г. Колір: коричневий, блакитний. Розмір S. Застібка на праву сторону.
Campus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
329 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
універсальний
Оптимальна температура, ° C
18
Вага, кг
0,85
Довжина, см
180
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
R02965
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Легкий жіночий спальний мішок маленького розміру типу кокон від польського виробника Campus. Спальник має невелику вагу і об'єм.

Права і ліва модель спальника состёгіваются разом завдяки блискавок, які до того ж обладнані внутрішніми планками, що захищають від продування в зоні застібання.

 

Характеристики:

Тип: кокон, кемпінговий

Наповнювач: синтетика (Hollowfiber, 200 г / м2)

Максимальна температура комфорту: 18 ° C

Зовнішній матеріал: поліестер (190Т)

внутрішній матеріал   Polycotton

Матеріал підкладки: поліестер + бавовна

Анатомічний капюшон, компресійний мішок для зберігання

Блискавка з правого боку

Довжина: 180 см

Ширина: 75 см

Вага: 850 г

Колір: коричневий, блакитний

Виробник: Campus (Польща)

 

Компанія Campus - лідер виробництва товарів outdoor з Польщі. Вона була заснована в 1997 році компанією Euromark Polska. Спочатку колекція включала в себе намети, спальні мішки, рюкзаки. Дуже скоро Campus став синонімом високоякісного і доступного за ціною спорядження, захопивши лідируючі позиції на ринку.

У 2003 році Campus представив на ринку безліч новинок, розрахованих на молодих і активних споживачів. Тепер поряд з класичним одягом та спорядженням для екстриму і туризму, колекції включають в себе безліч товарів для відпочинку на природі і повсякденного використання, одяг для сноуборда і міста, серфінгу і гірського велосипеда, спеціальні жіночі серії. З 2005 року всі колекції одягу виробляються відповідно до новітніми дослідженнями в області моди і кольору, завдяки чому не просто слідують моді, а й значною мірою випереджають її.


Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965 підібрати і купити за реальною ціною 329 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Campus в електронному магазині Terra Sport
Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно хочете зайнятися фігурою? Мішок спальний (спальник) правий Campus R02965 допоможе почати легко. В « Спальні мішки » є все, що Вам знадобиться. Спальні мішки обрадує Вас своєю надійністю. Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій , Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій і Мішок спальний (спальник) "Кокон" SY-068 синій від кращих світових постачальників 1155 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спальні мішки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн