Мішок спальний (спальник) Campus R01204

КОД ТОВАРУ: 17543
  • Мішок спальний (спальник) Campus R01204
Мішок спальний (спальник) Campus R01204
Особливості мішка: легка вага і компактний розмір в складеному стані, якісний утеплювач, високоміцний зовнішній матеріал, анатомічна форма. Розмір: 215х80 см. Вага: 0,8 кг.
Campus
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
495 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонність 
річний
Тип 
кокон
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
універсальний
Оптимальна температура, ° C
15
Вага, кг
0,80
Довжина, см
215
Ширина, см
85
АРТИКУЛ
R01204
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Легкий спальний мішок - "кокон" одношарової конструкції, капюшон з системою затягування і регулювання. Внутрішній комір, двозамкова блискавка з внутрішньої планкою дає можливість з'єднати спальники з блискавкою L і R один з одним. Компресійний чохол в комплекті. Замок на правій стороні.

 

Характеристики:

Тип: Кокон

Температурний режим min / max, С: +6 ... + 27

Наповнювач: 6 D block Hollofiber (25 g / m 2)

Кількість шарів: 1

Зовнішня тканина: Polyamide diamond Ripstop

Внутрішня тканина: Polyester P4

Розмір (ДхШ), см: 215 х 80

Розмір в упакованому вигляді (ДхШ), см: 27 х 15

Вага, кг: 0,8

Колір: чорний, сірий

Виробник: Campus (Польща)

 

Компанія Campus - лідер виробництва товарів outdoor з Польщі. Вона була заснована в 1997 році компанією Euromark Polska. Спочатку колекція включала в себе намети, спальні мішки, рюкзаки. Дуже скоро Campus став синонімом високоякісного і доступного за ціною спорядження, захопивши лідируючі позиції на ринку.

У 2003 році Campus представив на ринку безліч новинок, розрахованих на молодих і активних споживачів. Тепер поряд з класичним одягом та спорядженням для екстриму і туризму, колекції включають в себе безліч товарів для відпочинку на природі і повсякденного використання, одяг для сноуборда і міста, серфінгу і гірського велосипеда, спеціальні жіночі серії. З 2005 року всі колекції одягу виробляються відповідно до новітніми дослідженнями в області моди і кольору, завдяки чому не просто слідують моді, а й значною мірою випереджають її.


Мішок спальний (спальник) Campus R01204 купити по реально виправданою вартості 495 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спальные мешки таких брендів, як наприклад: Campus в інтернет каталозі Терраспорт
Мішок спальний (спальник) Campus R01204

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок спальний (спальник) Campus R01204"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Мішок спальний (спальник) Campus R01204 допоможе досягти мети. В « Спальні мішки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спальні мішки порадує Вас високою якістю. Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій , Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій і Мішок спальний (спальник) Кемпинг Rest з подушкою синій від кращих світових брендів 1155 Ви побачите в нашій категорії Спальні мішки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спальні мішки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн