Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л

КОД ТОВАРУ: 22803
  • Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л
Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л
Особливості пляшки для води: фліп-кришка, з внутрішнім обробленим клапаном і трубкою, ручка для зручного перенесення, розміщується на стандартній автомобільної підставці. Матеріал: нержавіюча сталь. Ємність: 0,7 л.
Aladdin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
225 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Різне
Тип
Різне
АРТИКУЛ
10-01187
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л дозволяє брати з собою улюблені напої і вживати їх з легкістю, відкривши клапан кришки. Фліп-кришка, з внутрішнім обробленим клапаном і трубкою, надійно закривається і не дозволяє рідини перелити.
Пляшка для води - ідеальне рішення для автомобілістів. Вона міститься в стандартну автомобільну підставку.
Оригінальний дизайн пляшки створює її стильний зовнішній вигляд. Ємність пляшки в 0,7 л дозволяє брати з собою достатню кількість рідини, якої вистачить на далекі поїздки і подорожі.

Особливості пляшки для води:
- фліп-кришка з внутрішнім обробленим клапаном і трубкою;
- розміщується на стандартній автомобільної підставці;
- ручка для зручного перенесення.

Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel - улюблені напої завжди під рукою!

Характеристики:
Матеріал: нержавіюча сталь.
Ємність: 0,7 л.
Колір: блакитний, зелений.

Виробник: Aladdin (США).

Компанія Aladdin була заснована в 1907 році і спочатку займалася виробництвом гасових ламп. Незабаром продавець з Чикаго Віктор Джонсон зацікавився лампами даного виробника і налагодив бізнес з продажу своїх ламп. Джонсон запатентував газожарових сітку для ламп. Відтепер, лампи світили яскравим білим світлом, за що і отримали назву «Aladdin». З 1917 року Джонсон випускає першу партію термопосуду, яка припала до душі не тільки жителям США, але і представникам інших світових країн. Це було початком шляху до досягнення великого успіху.


Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л купити по реально виправданою вартості 225 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные бутылки для воды таких брендів, як наприклад: Aladdin в інтернет каталозі Терраспорт
Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні пляшки для води

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Пляшка для води Aladdin CHI Stainless Steel 0,7 л допоможе досягти мети. В « Спортивні пляшки для води » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні пляшки для води порадує Вас високою якістю. Пляшка спортивна-шейкер BlenderBottle SportMixer 820ml Grey , Пляшка спортивна-шейкер BlenderBottle SportMixer 820ml Grey і Пляшка спортивна-шейкер BlenderBottle SportMixer 820ml Grey від кращих світових брендів 2821 Ви побачите в нашій категорії Спортивні пляшки для води . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні пляшки для води . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн