Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant

КОД ТОВАРУ: 77614
  • Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant
  • Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - Фото №2
  • Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - Фото №3
Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant
створює бездоганний силует, і ваше відображення в дзеркалах спортзалу буде радувати Вас. При цьому штани ідеально комфортні, ергономічні, не утрудняють рухів і забезпечують повну підтримку протягом всього тренування. Високий пояс підтримує ваше тіло, навіть коли ви нахиляєтеся. Спеціальний крій сформує красиву форму ваших ніг, дозволяючи при цьому вам вільно рухатися. Плоскі шви захистять вас від появи почервоніння і натирання. Система Dri-FIT гарантує чудову гігроскопічність. Штани розробляються відповідно до розмірів одягу, але якщо Вам некомфортна сильна компресія, рекомендуємо вам брати штани на розмір більше.Розміри: XS, S, M, L.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 499 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 467 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, M, L
Тип
Спортивні штани
АРТИКУЛ
548501-010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - створюють бездоганний силует, і ваше відображення в дзеркалах спортзалу буде радувати Вас. При цьому штани ідеально комфортні, ергономічні, не утрудняють рухів і забезпечують повну підтримку протягом всього тренування. Високий пояс підтримує ваше тіло, навіть коли ви нахиляєтеся.
Спеціальний крій сформує красиву форму ваших ніг, дозволяючи при цьому вам вільно рухатися. Плоскі шви захистять вас від появи почервоніння і натирання. Система Dri-FIT гарантує чудову гігроскопічність.
Штани розробляються відповідно до розмірів одягу, але якщо Вам некомфортна сильна компресія, рекомендуємо вам брати штани на розмір більше.

Особливості штанів:
- для міжсезоння;
- гігроскопічна;
- стягуючі.

Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - ідеальний силует і прекрасний настрій!

Характеристики:
Склад: еластан 20%, нейлон 80%.
Тип: стягуючі.
Матеріал: Dri-FIT.
Розміри: XS, S, M, L.
Колір: чорний.

Виробник: Nike.
Nike - один зі світових лідерів з випуску спортивного інвентарю та одягу. Компанія досягла цього за рахунок постійних інновацій та незаперечного якості своїх товарів. Одяг Nike популярна в будь-якій точці світу, що підтверджує високий статус компанії.

Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant купити по які завищеною вартістю 3 499 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женская одежда для фитнеса таких брендів, як наприклад: Nike в каталозі Терра Спорт
Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - Фото №2 Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночий одяг для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant буде Вашим першим кроком. В « Жіночий одяг для фітнесу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночий одяг для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Майка женская Berserk Dominance Muscle, черно-оранжевая, XS(42) , Майка женская Berserk Dominance Muscle, черно-оранжевая, XS(42) і Майка женская Berserk Dominance Muscle, черно-оранжевая, XS(42) від знаменитих світових виробників 4097 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночий одяг для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночий одяг для фітнесу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн