Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий

КОД ТОВАРУ: 134674
  • Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий
  • Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №2
  • Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №3
  • Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №4
  • Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №5
Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий
Тип: браслет виживання. Застосування: полювання, риболовля, спорт, туризм. Матеріал: поліестер. Розмір: 2х22,5 см. Особливості браслета: має компактний розмір; не обмежує руху кисті руки; має вигляд стильного аксесуара; широкий спектр застосування; виконаний з високоміцного паракорд; фіксатор (фастекс) свистком, кресалом, ножем; має компас.
Mountain Outdoor
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
168 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
X7-021
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 використовується як оригінальний аксесуар і незамінний пристосування в туризмі, спорті, риболовлі, полюванні. Міцний шнур, з якого сплетена дана модель, здатний витримувати дуже великі навантаження, тому застосовується для підйому вантажів або їх кріплення на багажнику машини або велосипеда, як білизняний мотузки, каната для натягу тенту, джгута при кровотечах і багато чого іншого. Браслет оснащений невеликим компасом, свистком та ножем. Для швидкого розпалювання багаття в застібку вмонтовано кресало.

Особливості браслета:
- має компактний розмір;
- не обмежує руху кисті руки;
- має вигляд стильного аксесуара;
- широкий спектр застосування;
- виконаний з високоміцного паракорд;
- фіксатор (фастекс) свистком, кресалом, ножем;
- має компас.

Характеристики:
Тип: браслет виживання;
Застосування: полювання, риболовля, спорт, туризм;
Матеріал: поліестер;
Розмір: 2х22,5 см.

Виробник: Mountain Outdoor (Польща).
Mountain Outdoor - є виробником продукції, яка користується попитом у багатьох країнах. Висококласні товари для цінителів активного відпочинку і різних видів туризму, користуються популярністю завдяки відмінній якості, дизайну і довговічності, а головне зручності в застосуванні.

Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий купити по які завищеною вартістю 168 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разное для отдыха таких брендів, як наприклад: Mountain Outdoor в каталозі Терра Спорт
Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №2 Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №3 Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №4 Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно планували зайнятися фігурою? Браслет виживання Mountain Outdoor X7-021 бежевий буде Вашим першим кроком. В « Різне » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різне здивує Вас своєю якістю. Подушка самонадувной Кемпінг , Подушка самонадувной Кемпінг і Подушка самонадувной Кемпінг від знаменитих світових виробників 3828 Ви зможете побачити в нашій категорії Різне . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різне . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн