Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед

КОД ТОВАРУ: 26605
  • Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед
Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед
Особливості бойла: виготовлені з бездоганних інгредієнтів. Нешкідливі для навколишнього середовища. Ароматизуючі компоненти сильно привертають коропів. Пористі і водопроникні. Важливі амінокислоти і привертають речовини рівномірно розподіляються у воді.
Top Secret
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
109 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Бойл
Вид риби
Короп
Сезонність
Для теплої води
АРТИКУЛ
18493024
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед виготовляються з бездоганних інгредієнтів, що відповідають нормам виготовлення продуктів харчування і кормів. Вони не забруднюють воду і є однаково нешкідливими для навколишнього середовища, людей і риби. Вишукані ароматизирующие компоненти сильно привертають коропів, природний смак бойлов підвищує харчову активність і підсилює апетит. Правильне застосування хімічно синтезованих вільних амінокислот в Бойл, кормі і атрактантів надзвичайно підвищує здатності приманок. Бойл повинен бути пористим і водопроникним, щоб складові його матеріали могли взаємодіяти з водою і залучати рибу. Численні маленькі пори і дрібні капіляри піклуються про те, щоб всі наявні в Бойл "Top Secret" інтенсивно привертають речовини і особливо важливі амінокислоти рівномірно розподілялися в воді.
Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед відповідають найсучаснішому рівню, тому вони мають такий успіх при риболовлі.

особливості:
- виготовлені з бездоганних інгредієнтів;
- нешкідливі для навколишнього середовища;
- ароматизирующие компоненти сильно привертають коропів;
- пористі і водопроникні;
- важливі амінокислоти і привертають речовини рівномірно розподіляються у воді.

Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед - гарантують успішну риболовлю!

Характеристики:
Бойл з ароматом меду.
Вага: 1 кг.

 

Виробник: Top Secret (Німеччина).
Top Secret відомий воістину величезним асортиментом виробів з унікальним різноманіттям властивостей і областей застосування. Список каталогу товарів цього виробника містить близько 600 найменувань і продовжує збільшуватися. Продукція Top Secret значно розширить арсенал будь-якого рибалки. Всілякі ароматизатори, атрактанти, прикорм, діпи, насадки безсумнівно дозволять рибалкам удосконалити методи і способи успішної риболовлі. TopSecret займає провідну позицію в області дослідження і використання амінокислот, правильне застосування яких в Бойл, кормі і атрактантів надзвичайно підвищує здатності приманок.


Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед купити за вигідною ціною 109 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Прикормки, аттрактанты таких торгових марок, як наприклад: Top Secret в інтернет-магазині Терраспорт
Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Бойл Top Secret 16 мм 1000 г мед буде Вашим першим кроком. В « Підгодовування, атрактанти » є все, що необхідно спортсмену. Підгодовування, атрактанти здивує Вас своєю якістю. Рідина Sensas Aromix Earthworm (500 мл) , Рідина Sensas Aromix Earthworm (500 мл) і Рідина Sensas Aromix Earthworm (500 мл) від знаменитих світових виробників 2909 Ви знайдете в нашому розділі Підгодовування, атрактанти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підгодовування, атрактанти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн