Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний

КОД ТОВАРУ: 76258
  • Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний
  • Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №2
  • Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №3
  • Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №4
Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний
Відмінні чоловічі черевики для сноубордингу, що завоювали мільйони шанувальників у всьому світі! Міцна, легка і дуже комфортна модель, в якій ви можете собі дозволити будь-які трюки.
Burton
  • Ботинки для фристайла мужские Burton Ruler 2014 цвет черный
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 129 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 551 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
6, 8, 10, 12, 14, 7,5, 8,5, 9, 9,5, 10,5, 11, 11,5, 13, 15
Призначення
Чоловічі
АРТИКУЛ
9009518475370
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Відмінні чоловічі черевики для сноубордингу, що завоювали мільйони шанувальників у всьому світі! Міцна, легка і дуже комфортна модель, в якій ви можете собі дозволити будь-які трюки.

Технологія Shrinkage - менша площа підошви без втрати комфорту

Burton знає, як зменшити площу підошви і зробити черевик більш компактним, що не стискаючи внутрішній простір. Шкарпетки і підошва не звисають з дошки під час катання!

Шнурівка Speed Zone - миттєве застібання, мінімальне тертя

Взути і зняти черевик стало зовсім легко! На язичку знаходиться петля, за яку зручно тягнути черевик при знятті, а на шнурівці розташована міні-петля, за допомогою якої можна послабити як верхню, так і нижню її зону. Все це дозволило на 40% знизити тертя в області шнурків і напрямних.

Конструкція Total Comfort - комфорт без разнашіванія!

Черевик має настільки зручну і продуману конструкцію, що його можна носити, не разнашівая! Просто виймайте з коробки і скоряйте будь-яку трасу!

Шнур Quick-Fit - миттєве взування

У внутрішньому черевику знаходиться інтегрована шнурівка, м'яко охоплює носок, кісточку і гомілку. Таке рішення дозволяє дуже швидко надіти або зняти черевик. Причому він буде сидіти як влитий!

Система 270? - амортизація і легкість

Дана система амортизації покриває 75% площі підошви черевика, при цьому не обтяжуючи, а навпаки, полегшуючи його. Це стало можливим завдяки використанню в якості амортизатора подовжених повітряних камер, які тягнуться від носка черевика до п'яти. У цих легких черевиках вам не страшний будь-який рельєф!

 

3D-мову тонкого профілю - можливість регулювання і адаптивність

Товщина мови може бути відрегульована відповідно до ваших потреб. Ви можете налаштувати черевик так, щоб він охоплював вашу ногу максимально зручно - це додасть вам аеродинаміки.

 

Підсилювач Dual Axis Power Spine - найвища міцність для жорстких райдерів

Двокомпонентний підсилювач, що йде врозріз від задньої стінки до боковин черевика, забезпечує чудову підтримку, віддачу від краю до краю і високий рівень міцності. Які б трюки ви не робили, ви можете бути впевнені в тому, що ваші черевики вас не підведуть.

 

Панелі Power Panels - пружність після багаторазових згинів

У внутрішній частині черевика, в тих областях, яким найчастіше доводиться згинатися,   розташовані спеціальні пружні панелі Power Panel. Вони легко приймають первісну форму. Через багато днів використання черевик майже як новий!

черевики Burton - новітні технології для комфорту і безпеки!

 

Жорсткість: 6 з 10

Внутрішній черевик: знімний, термоформируемий

Амортизатор: з истема 270?

Шнурівка: швидка шнурівка Speed Zone

Категорія: фристайл

Колір: чорний

Розміри: 6.0, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0, 9.5, 10.0, 10.5, 11.0, 11.5, 12.0, 13.0, 14.0, 15.0 (відповідність розміру дивіться в розмірній сітці)
Модель сезону діє до: 2014

Країна виробництва: Китай


Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний купити за вигідною ціною 4 129 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Сноуборды таких торгових марок, як наприклад: Burton в онлайн каталозі Терра Спорт
Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №2 Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №3 Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сноуборди

Давно мрієте зайнятися спортом? Черевики для фрістайлу чоловічі Burton Ruler 2014 колір чорний буде Вашим першим кроком. В « Сноуборди » є все, що необхідно спортсмену. Сноуборди здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій , Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій і Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій від знаменитих світових виробників 134 Ви знайдете в нашому розділі Сноуборди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Сноуборди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн