Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий

КОД ТОВАРУ: 377761
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №2
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №3
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №4
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №5
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №6
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №7
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №8
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №9
  • Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №10
Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий
Призначення: Закритий тренувальний шолом PowerPlay 3068 вікорістовується для Тренування з боксу та других відів бойовий мистецтв. ВІН оптимально Підходить спортсменам для підготовчіх спарінгів и тренувальних боїв. Гарантує найкращий захист голови спортсмена. Шолом підійде для бійців різного віку и уровня подготовки. Ідеально підійде для дітей. Опис: Боксерський шолом PowerPlay 3068 Виготовлення з міцної сінтетічної кожи високого класу на основе поліуретану (PU), яка має структуру ідентічну натуральній шкірі. Поліуретанова шкіра вважається еко-шкірою - вона НЕ віклікає алергії у людей. Серед перевага такого матеріалу - стійкість до механічніх пошкоджень (не рветься и не дряпається), еластичність, тривалий термін использование. Стійкий до ударів Внутрішній багатошаровій пінно-гелевий наповнювач, відмінно поглінає силу ударів. Завдяк анатомічній форме шолом цієї моделі щільно прілягає до голови. Комфортному прилягання допомагають гумка на верхній части Шолома. Забезпечує широкий кут ОГЛЯД, что Вкрай важліво для проведення успішного бою. Шолом надійно захіщає голову, має додатковий захист на віліці, щокі, маківку, потіліцю и підборіддя. Додаткові вушні протектори надійно захіщають вуха від травм. Підгонка моделі здійснюється з помощью застібкі-липучки на тільній части, что гарантує надійну фіксацію. Внутрішня частина Шолома Виготовлена Із вісокоякісної замші AMARA, що не ковзає, приємна на дотик. Підкладка легко чиститься, що не втягує запах. Завдяк відчинив зверху голова відмінно вентілюється. Окрім високих функціональніх характеристик, боксерський шолом PowerPlay 3068 вірізняється стильним дизайном. ВРАХОВУЮЧИ, что бокс та інші види єдиноборств вважаються найбільш травмо-небезпечних видами спорту, шолом для спортсмена є одним Із найнеобхіднішіх елементів спорядження. Согласно статистики, во время Боксерський поєдінку течение одного раунду суперники завдаючи один одному 30-40 пріцільніх ударів, Із якіх 40% спрямовані в голову. Тому Правильний вибір Шолома - одна Із Запорука безпеки під час проведення поєдінку. Розмір Шолома підбірається залежних від Довжина окружності голови. Розмір XS SM Обхват голови 50-52 см. 52-54 см. 55-57 см.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 009 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 135 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
XS, S, M
Тип
Шоломи
АРТИКУЛ
PP_3068_Blue/White
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Закритий тренувальний шолом PowerPlay 3068 використовується для тренувань з боксу та інших видів бойових мистецтв. Він оптимально підходить спортсменам для підготовчих спарингів і тренувальних боїв. Гарантує найкращий захист голови спортсмена. Шолом підійде для бійців різного віку і рівня підготовки. Ідеально підійде для дітей.

Опис: Боксерський шолом PowerPlay 3068 виготовлений з міцної синтетичної шкіри високого класу на основі поліуретану (PU), яка має структуру ідентичну натуральній шкірі. Поліуретанова шкіра вважається еко-шкірою - вона не викликає алергії у людей. Серед переваг такого матеріалу - стійкість до механічних пошкоджень (не рветься і не дряпається), еластичність, тривалий термін служби. Стійкий до ударів внутрішній багатошаровий пінно-гелевий наповнювач, відмінно поглинає силу ударів. Завдяки анатомічній формі шолом цієї моделі щільно прилягає до голови. Комфортне прилягання допомагають гумки на верхній частині шолома. Забезпечує широкий кут огляду, що вкрай важливо для проведення успішного бою. Шолом надійно захищає голову, має додатковий захист на вилиці, щоки, верхівку, потилицю і підборіддя. Додаткові вушні протектори надійно захищають вуха від травм. Підгонка моделі здійснюється за допомогою застібки-липучки на тильній частині, гарантує надійну фіксацію. Внутрішня частина шолома виготовлена з високоякісної замші AMARA, не ковзає, приємна на дотик. Підкладка легко чиститься, не вбирає запах. Завдяки отворам зверху голова відмінно вентилюється. Крім високих функціональних характеристик, боксерський шолом PowerPlay 3068 відрізняється стильним дизайном. З огляду на те, що бокс і інші види єдиноборств вважаються найбільш травмо-небезпечними видами спорту, шолом для спортсмена є одним з найнеобхідніших елементів спорядження. Згідно зі статистикою, під час боксерського поєдинку протягом одного раунду суперники завдають один одному 30-40 прицільних ударів, з яких 40% спрямовані в голову. Тому правильний вибір шолома - одна із запорук безпеки під час проведення поєдинку. Розмір шолома підбирається в залежності від довжини окружності голови.

Характеристики:

  • Тип: шолом
  • Матеріал: штучна шкіра, всередині пінний наповнювач
  • Колір: синьо-білий
  • Розмір: XS, S, M
  • Гарантія: 14 днів
  • Габарити упаковки: 27 * 25 * 20см

Виробник: PowerPlay


Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий вибрати за доступною вартості 1 009 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Защита для головы таких брендів, як наприклад: PowerPlay в каталозі магазина Terrasport
Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №2 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №3 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №4 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №5 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №6 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №7 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №8 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №9 Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно хотіли зайнятися спортом? Шолом боксерський тренувальний PowerPlay 3068 PU + Amara (PP_3068_Blue / White) - синьо-білий - це Ваш перший крок. В « Захист для голови » є все, що знадобиться спортсмену. Захист для голови здивує Вас своєю оригінальністю. Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M , Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M і Шлем боксерский FirePower FPHGA5, зеленый - M від кращих світових виробників 767 Ви можете знайти в нашій категорії Захист для голови . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Захист для голови . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн