Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг

КОД ТОВАРУ: 523254
  • Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг
Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг
Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1.2 м, 40-50 кг Новий матеріал! Новий дизайн! Нова якість! Боксерський мішок Inizio Grey виконаний вручну, із спеціально розробленого інженерами компанії V`Noks (Вінокс), PVC матеріалу та армованої нитки за особливою технологією, для довгострокових та інтенсивних навантажень. Правильне набивання мішка витримає відпрацювання навіть найсильніших ударів ногами та руками. Ви зможете відточити свою техніку, підвищити показники сили та швидкості удару. Завдяки надміцним матеріалам і сталевого кріпильного кільця, виключається можливість опади наповнювача. Мішок довго зберігає свою форму і прослужить Вам багато років навіть при інтенсивній експлуатації. Вага близько 40-50 кг. У комплекті з мішком Ви отримуєте ланцюг на 4 промені. Виконаний у лаконічному чорному кольорі з яскравим логотипом V`Noks.
V`Noks
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
2 111 грн
ЦІНА: 1 813 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 242 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вага
50 кг
Висота
120 см
Матеріал
ПВХ
Наповнювач
Ганчір'я
Кріплення
Ланцюг
АРТИКУЛ
RDX-10330
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1.2 м, 40-50 кг


Новий матеріал! Новий дизайн! Нова якість!

Боксерський мішок Inizio Grey виконаний вручну, із спеціально розробленого інженерами компанії V`Noks (Вінокс), PVC матеріалу та армованої нитки за особливою технологією, для довгострокових та інтенсивних навантажень. Правильне набивання мішка витримає відпрацювання навіть найсильніших ударів ногами та руками. Ви зможете відточити свою техніку, підвищити показники сили та швидкості удару. Завдяки надміцним матеріалам і сталевого кріпильного кільця, виключається можливість опади наповнювача. Мішок довго зберігає свою форму і прослужить Вам багато років навіть при інтенсивній експлуатації. Вага близько 40-50 кг. У комплекті з мішком Ви отримуєте ланцюг на 4 промені. Виконаний у лаконічному чорному кольорі з яскравим логотипом V`Noks.

  • набивкатекстиль, бавовна, джинс

Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг купити по які завищеною вартістю 1 813 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Боксерские мешки таких брендів, як наприклад: V`Noks в каталозі Терра Спорт
Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Боксерський мішок V`Noks Inizio Grey 1,2 м, 40-50 кг буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Боксерські мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) , Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) і Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) від знаменитих світових виробників 1477 Ви зможете побачити в нашій категорії Боксерські мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн