Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710

КОД ТОВАРУ: 17616
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710 - Фото №2
Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710
Супер-дизайн. Модель 2012 года! 8 рівнів навантаження, ручне регулювання. Комбіновані вправи: біг, ходьба на лижах, велосипед і крок. Працює безшумно. Маховик 6 кг. Вбудований режим Recovery - перевірка функціонального стану після тренування.
Body Sculpture
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 895 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 386 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
6
Навантаження, рівнів
8
АРТИКУЛ
BE-6710
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Високоякісний магнітний преміум-орбитрек (еліптичний тренажер) для домашнього використання. Ефективний для зміцнення серцево-судинної системи і тренування м'язів всього тіла. 8 рівнів навантаження, ручне регулювання. Тренування ножних, сідничних м'язів, стегон і рук.

Відрізняється високою якістю виготовлення, надійністю, плавним ходом педалей, безшумністю, компактністю. Передбачена можливість еліптичних рухів вперед і назад. А також можливість виконувати комбіновані вправи: біг, ходьба на лижах, велосипед і крок.

Посилена рама для великих людей. Великий розмах поручнів, зручно для високих. На передній стійці транспортувальні ролики. Великі не ковзаючі платформи педалей. Вимірювання пульсу - датчики на рукоятках. Компенсатори нерівності підлоги. Працює безшумно. Спеціальне гіпоалергенні покриття елементів тренажера! Вбудований режим Recovery - перевірка Вашого функціонального стану після тренування.

Характеристики та переваги:

Тип навантаження: магнітна

Вага людини до, кг .: 120

Вага тренажера, кг .: 34,5

Габарити, см .: 125х64х153

Маховик, кг: 6

Габарити тренажера:

довжина, см .: 125

ширина, см .: 64

висота, см .: 155

Функції комп'ютера:

швидкість

дистанція

витрата калорій

частота пульсу

Сканування параметрів: є

температура

Годинники

Календар

Гарантія: 1 рік

Виробник: Body Sculpture (Англія)

Країна збірки: Тайвань

Фірма Body Sculpture була створена в Тайвані в 1965 році компанією Bellow Equipment Co, суттєва зміна бренду почалася в 1990 році, коли він був придбаний Solex Industries. Протягом минулої декади Body Sculpture швидко виросла і стала міжнародним брендом під керівництвом Лейн С. Янга. У 1990 році, увійшовши в концерн Solex Industries Inc, Body Sculpture стає всесвітньо відомим брендом завдяки своїй високій надійності і доступними цінами. Під торговою маркою Body Sculpture на міжнародному рівні йде просування фітнес-обладнання та аксесуарів, а також продуктів для здоров'я. Основний профіль Body Sculpture - тренажери всіх видів: бігові доріжки, велотренажери та ергометри, домашні силові станції, степпери і інші.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710 купити за вигідною ціною 2 895 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Body Sculpture в електронному каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710 Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710"

Коментар: 2 Недели назад купил такой вот орбитрек. Довольно долго выбирал себе тренажер. Остановился на этой модели и остался очень доволен. Доставили как и обещали, собрали бесплатно. Тренажер надежный, устойчивый, работает тихо, в управлении очень прост.
11 Октября 2012
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Евгений
2 Недели назад купил такой вот орбитрек. Довольно долго выбирал себе тренажер. Остановился на этой модели и остался очень доволен. Доставили как и обещали, собрали бесплатно. Тренажер надежный, устойчивый, работает тихо, в управлении очень прост.
11 Октября 2012
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Body Sculpture ВЕ-6710 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white , Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white і Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн