Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг

КОД ТОВАРУ: 131703
  • Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг
Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг
Вага: 8 кг. Діаметр: 3 см. Довжина: 122 см. Матеріал: сталь. Особливості: Нековзне покриття. Рівномірний розподіл ваги. Можливість використовувати в домашніх умовах. Стильний вигляд з кольоровими акцентами і позначенням ваги.
Fitex
КУПИТИ
ЦІНА:
2 104 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 281 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
Палиці гімнастичні
Вага
На вибір
АРТИКУЛ
MD1137-8KG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг - сучасний аксесуар для тренувань, який з успіхом може замінити штангу і гантелі. Цей снаряд виконаний стильно, але головним його завданням є збільшення ефективності тренування і зниження ризику отримання травми. На бодибар фіксований вагу, а також сам снаряд дозволяє грамотно розподілити навантаження на м'язи. Покриття аксесуара не ковзає в руках, інструмент можна використовувати як вдома, так і в спортзалах.

 

особливості:

·          Нековзне покриття;

·          Рівномірний розподіл ваги;

·          Можливість використовувати в домашніх умовах;

·          Стильний вигляд з кольоровими акцентами і позначенням ваги.

 

Характеристики:

  Вага: 8 кг;

  Діаметр: 3 см;

  Довжина: 122 см;

  Матеріал: сталь.

 

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг купити по реально виправданою вартості 2 104 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Бодибары таких брендів, як наприклад: Fitex в інтернет каталозі Терраспорт
Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бодибари

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Палка гімнастична (бодибар) Fitex 8 кг допоможе досягти мети. В « Бодибари » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Бодибари порадує Вас високою якістю. Палка гимнастическая (бодибар) Sveltus Steel Bar, 1,5 кг (SLTS-7101) , Палка гимнастическая (бодибар) Sveltus Steel Bar, 1,5 кг (SLTS-7101) і Палка гимнастическая (бодибар) Sveltus Steel Bar, 1,5 кг (SLTS-7101) від кращих світових брендів 1681 Ви побачите в нашій категорії Бодибари . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Бодибари . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн