Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6

КОД ТОВАРУ: 412747
  • Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6
Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6
Блокнот Yakimasport А6 тренера по футболу зручний, практичний і функціональний, може використовуватися для щоденних записів і підготовки до тренувань. Тактичний блокнот Yakimasport розроблений спеціально для футбольних тренерів, а також для фахівців, що займаються підбором перспективних гравців (селекціонерів або футбольних скаутів). Намальовані поля декількох видів (ціле поле з місцем для запису складу команд, ігрове поле з розподілом по тактичним зонам, окремі половини поля). Тренерський блокнот Yakimasport - це відмінний подарунок для тренера по футболу або футзалу, в який зручно вносити всі необхідні дані про тренувальний процес, а також показники гравців і моделювати тактичні схеми.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
83 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Тактичні дошки
АРТИКУЛ
YS-100513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Блокнот Yakimasport А6 тренера по футболу зручний, практичний і функціональний, може використовуватися для щоденних записів і підготовки до тренувань.

Тактичний блокнот Yakimasport розроблений спеціально для футбольних тренерів, а також для фахівців, що займаються підбором перспективних гравців (селекціонерів або футбольних скаутів).
Намальовані поля декількох видів (ціле поле з місцем для запису складу команд, ігрове поле з розподілом по тактичним зонам, окремі половини поля).

Тренерський блокнот Yakimasport - це відмінний подарунок для тренера по футболу або футзалу, в який зручно вносити всі необхідні дані про тренувальний процес, а також показники гравців і моделювати тактичні схеми.


  • Тип товару Блокнот тренера
  • Призначення Футбол-футзал
  • Формат A-6


Виробник: Yakimasport (Польща)


Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6 купити за вигідною ціною 83 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные аксессуары таких торгових марок, як наприклад: Yakimasport в онлайн магазині Терра Спорт
Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно мрієте зайнятися спортом? Блокнот тренера по футболу Yakimasport - А6 буде Вашим першим кроком. В « Футбольні аксесуари » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю якістю. Пояс Back Back Support W / Splints 6411, чорний (564110-010) , Пояс Back Back Support W / Splints 6411, чорний (564110-010) і Пояс Back Back Support W / Splints 6411, чорний (564110-010) від знаменитих світових виробників 393 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні аксесуари . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн