Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт)

КОД ТОВАРУ: 128294
  • Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт)
Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт)
Колір синій; Матеріал: бавовна; Довжина: 3 м; Ширина: 5 см. Особливості: запобігання рук і зап'ясть від травм; чудово лягають на руці; наявність петлі для великого пальця; надійне кріплення на липучці.
Bad Boy
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
240 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
3 м
Тип захисту для рук
Бинти
АРТИКУЛ
1560_240024
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м створені для застосування їх в різних видах єдиноборств, щоб захистити ваші зап'ястя і руки від пошкоджень. Всім відомо, що бинти є обов'язковими на змаганнях, тому бренд Bad Boy зробив їх еластичними і придатними будь-якого способу намотування. Дані бинти надійно кріпляться за допомогою липучок і гарантують вам абсолютну захист рук і підтримування зап'ястя.


особливості:

  - запобігання рук і зап'ясть від травм;
- чудово лягають на руку;
- наявність петлі для великого пальця;
- надійне кріплення на липучці.


Характеристики:
Колір: синій;
Матеріал: бавовна;
Довжина: 3 м;
Ширина: 5 см.


Виробник: Bad Boy (США)
Спортивні вироби відомої американської компанії Bad Boy тривалий час радують своїх покупців першокласним якістю товарів. Поєднання класичного дизайну і новітніх технологій дозволили компанії виступати в якості спонсора різних бійцівських турнірів.


Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт) купити по які завищеною вартістю 240 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Защита на руки для единоборств таких брендів, як наприклад: Bad Boy в каталозі Терра Спорт
Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист на руки для єдиноборств

Давно планували зайнятися фігурою? Бинти боксерські Bad Boy Mauler 3 м сині (2 шт) буде Вашим першим кроком. В « Захист на руки для єдиноборств » знайдеться все, що Вам знадобиться. Захист на руки для єдиноборств здивує Вас своєю якістю. Налокотники спортивные Power System Elastic Elbow Pad Black - M , Налокотники спортивные Power System Elastic Elbow Pad Black - M і Налокотники спортивные Power System Elastic Elbow Pad Black - M від знаменитих світових виробників 770 Ви зможете побачити в нашій категорії Захист на руки для єдиноборств . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Захист на руки для єдиноборств . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн