Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт)

КОД ТОВАРУ: 90516
Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт)
Матеріал: 70% - бавовна, 30% - мікрофібра. Довжина бинта: 50 см. Ширина бинта: 5 см. Гель: так. Колір синій. Розміри: S, L, XL.
RDX
  • Бинт-перчатка RDX Inner Gel Black (2 шт)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
881 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L, XL
Тип захисту для рук
Бинти-рукавички
АРТИКУЛ
10408
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

RDX Inner Gel Blue - гелеві бинти-рукавички синього кольору. Дані бинти дуже швидко можна одягнути і зняти, що збереже вам час. Inner Gel створені з еластичного матеріалу, завдяки чому рукавички відмінно справляються зі своїми функціями. Бинти Inner Gel легко витримують великі навантаження, при цьому довговічні, що перевірено досвідом багатьох спортсменів.

Модель RDX Inner Gel Blue поєднала в собі і бинти, і легкі снарядні рукавички: гелеве підставу повністю захистить руки бійця, а ТЗ шви відрізняються своєю міцністю. Завдяки надійній фіксації бинтів, ваші руки витримають будь-які тривалі тренування.

Особливості бинта-рукавички:
- T3 шви посилені;
- еластичний преміум-матеріал гарантує щільну посадку рукавичок і на кулаці, і на зап'ясті;
- придатні для пральної машини.

Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Матеріал: 70% - бавовна, 30% - мікрофібра.
Довжина бинта: 50 см.
Ширина бинта: 5 см.
Гель: так.
Колір: синій.
Розміри: S, M, L, XL.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки.


Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) купити за вигідною ціною 881 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Подарки на день защитника таких торгових марок, як наприклад: RDX в електронному каталозі Терраспорт
Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) - Фото №2 Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) - Фото №3 Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) - Фото №4 Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) - Фото №5 Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно мрієте зайнятися спортом? Бинт-рукавичка RDX Inner Gel Blue (2 шт) буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю якістю. Набір для гри в покер, 100 фішок IG-6641 , Набір для гри в покер, 100 фішок IG-6641 і Набір для гри в покер, 100 фішок IG-6641 від знаменитих світових виробників 2423 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн