Доріжка бігова TopTrack K842E

КОД ТОВАРУ: 242349
  • Доріжка бігова TopTrack K842E
  • Доріжка бігова TopTrack K842E - Фото №2
  • Доріжка бігова TopTrack K842E - Фото №3
Доріжка бігова TopTrack K842E
Тип: електричні; Призначення: домашні; Регулювання кута нахилу: електрична; Потужність двигуна: 1.25 к.с .; Максимальна вага користувача: 120 кг; Конструкція: складні; Пікова потужність: 2 к.с .; Зміна кутів нахилу: 0 - 15%; Максимальна швидкість: 16 км / год; Розмір бігового полотна (ШхД): 42 x 128 см; Дисплей: LCD 5 "з підсвічуванням; Вбудовані профільні програми: 9 шт; Програми користувача: 3 шт; Розміри в робочому вигляді (ДхШхВ): 166 x 74 x 140 cм; Розміри в складеному вигляді (ДхШхВ): 110 x 74 x 158 см ; Вага: 65 кг; Габарити упаковки (ДхШхВ): 170 x 77.5 x 33 см.
TopTrack
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
29 940 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3997 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
1,25
Швидкість руху, км / год
16
Максимальна вага користувача, кг
120
АРТИКУЛ
K842E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Доріжка бігова TopTrack K842E призначена для домашнього використання в якості кардиотренажера. Під час тренування задіяні різні групи м'язів, так само зміцнюється серцево-судинна система, підвищується витривалість, сила і почуття координації. На цій доріжці, з потужністю двигуна в 1,25 кінських сил, можна розвинути швидкість до 16 км \ год. При цьому користувач самостійно при одному лише натисканні на клавіші, зможе на власний розсуд контролювати не тільки швидкість руху, але так само і кут нахилу бігового полотна, яке можна змінювати від 0% до 15%. 12 вбудованих тренувальних програм, допоможуть досягти максимально швидко поставлених цілей, будь це бажання спалити підшкірний жир або зміцнити певні групи м'язів. Для зручності користувачів на передній панелі тренажера, крім 5-ти дюймового LCD дисплея, на якому відображаються всі дані по поточній тренуванні, знаходяться дві ніші круглої форми, одна з них це тримач для пляшки, друга підставка для аксесуарів. Так само є можливість підключення МР3-плеєра, звук витягується з динаміків стереосистеми.


особливості:

  • ефективна система амортизації;
  • зручна система складання;
  • транспортувальні ролики для зручного переміщення;
  • ключ безпеки;
  • держатель для пляшки;
  • підставка для аксесуарів;
  • вимір пульсу: сенсорні датчики на рукоятках;
  • динаміки стереосистеми;
  • можливість підключення МР3-плеєра;
  • показання дисплея: швидкість, дистанція, кут нахилу, час, витрата калорій, пульс, програма, дані користувача (возрост, зріст, вага), діаграма зміни швидкості, фітнес-тест (тест на відновлення);
  • додаткові кнопки перемикання швидкості і зміни кута нахилу.

Характеристики:
Тип:
електричні;
Призначення:
домашні;
Регулювання кута нахилу:
електрична;
Потужність двигуна:
1.25 к.с .;
Максимальна вага користувача:
120 кг;
Конструкція:
складні;
Пікова потужність:
2 к.с .;
Зміна кутів нахилу:
0 - 15%;
Максимальна швидкість:
16 км / год;
Розмір бігового полотна (ШхД): 42 x 128 см;
Дисплей:
LCD 5 "з підсвічуванням;
Вбудовані профільні програми:
9 шт;
Призначені для користувача програми:
3 шт;
Розміри в робочому вигляді (ДхШхВ):
166 x 74 x 140 cм;
Розміри в складеному вигляді (ДхШхВ):
110 x 74 x 158 см;
Вага:
65 кг;
Габарити упаковки (ДхШхВ):
170 x 77.5 x 33 см.

Виробник: TopTrack (Китай).
Торгова марка TopTrack була зареєстрована в 2016 році, і входить до складу Груп компаній Інтер Атлетика. Основний напрямок в діяльності компанії займає виробництво кардиотренажеров, призначених як для професійного, комерційного застосування, так і в домашніх умовах. Всі товари в торговельній лінійці розділені на три серії, до першої серії відносяться PMS, в ній знаходяться тренажери преміум класу, для домашнього використання, кількість годин роботи тренажери за добу не повинна перевищувати 12. Друга серія це Light Commercial, тут знаходяться тренажери напівпрофесійного класу, кількість годин роботи тренажери за добу не повинна перевищувати 25, і третя серія Commercial, це так само тренажери напівпрофесійного рівня, але вже з можливістю тривалого використання в комерційних цілях. Вся продукція виготовляється виключно на основі сучасних технологій.


Доріжка бігова TopTrack K842E підібрати і замовити по які завищеною вартістю 29 940 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: TopTrack в онлайн каталозі Терра Спорт
Доріжка бігова TopTrack K842E Доріжка бігова TopTrack K842E - Фото №2 Доріжка бігова TopTrack K842E - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова TopTrack K842E"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно планували зайнятися фігурою? Доріжка бігова TopTrack K842E допоможе на шляху до мети. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки обрадує Вас високою якістю. Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ , Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ і Бігова доріжка реабілітаційна з поручнями inSPORTline inCondi T5000+ від топових світових брендів 137 Ви зможете побачити в нашій лінійці Бігові доріжки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн