Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed

КОД ТОВАРУ: 534936
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №2
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №3
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №4
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №5
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №6
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №7
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №8
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №9
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №10
Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed
Електрична бігова доріжка TM Speed від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з компактною конструкцією, адаптованою до сучасних реалій використання у невеликих житлових площах та з безліччю корисних функцій і можливостей. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці.Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 1.5 к.с. з піковим значенням до 2 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 12 км/год під максимальною вагою користувача до 100 кг. 5-шарове бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 42 x 105 см. Амортизувати удари при бігу допомагають стабілізаційні ніжки з функцією вирівнювання підлоги. Доріжку можна використовувати у двох положеннях: класичному - з розкладеними поручнями, а також в компактному вигляді - з опущеними поручнями, для зручності керуванням в комплекті передбачений пульт ДУ.Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, пульт ДУ, підставка для телефона/планшета, сумісність з мобільними додатками та інше.По завершенню тренування бігову доріжку 4FIZJO TM Speed можна сперти до стіни у вертикальному положенні, заховати у шафу чи під ліжко. Транспортні коліщата у поєднанні з малою вагою пристрою, дозволять з легкістю переміщати його у будь-яке місце. Завдяки відмінній функціональності та практичності тренажера, ви полюбите свої тренування ще дужче!ОСОБЛИВОСТІ:розміри: 127.3 ? 68.8 ? 106.2 смрозміри полотна: 42 ? 105 смвага: 34 кгмаксимальне навантаження: 100 кгbluetooth, динаміки, пульт ДУ
4FIZJO
КУПИТИ
34 018 грн
ЦІНА: 20 999 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2803 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
2
Швидкість руху, км / год
12
Максимальна вага користувача, кг
100
АРТИКУЛ
TM-SPEED
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електрична бігова доріжка TM Speed від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з компактною конструкцією, адаптованою до сучасних реалій використання у невеликих житлових площах та з безліччю корисних функцій і можливостей. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці.

Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 1.5 к.с. з піковим значенням до 2 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 12 км/год під максимальною вагою користувача до 100 кг. 5-шарове бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 42 x 105 см. Амортизувати удари при бігу допомагають стабілізаційні ніжки з функцією вирівнювання підлоги. Доріжку можна використовувати у двох положеннях: класичному - з розкладеними поручнями, а також в компактному вигляді - з опущеними поручнями, для зручності керуванням в комплекті передбачений пульт ДУ.

Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, пульт ДУ, підставка для телефона/планшета, сумісність з мобільними додатками та інше.

По завершенню тренування бігову доріжку 4FIZJO TM Speed можна сперти до стіни у вертикальному положенні, заховати у шафу чи під ліжко. Транспортні коліщата у поєднанні з малою вагою пристрою, дозволять з легкістю переміщати його у будь-яке місце. Завдяки відмінній функціональності та практичності тренажера, ви полюбите свої тренування ще дужче!


Характеристики:

  • розміри: 127.3 х 68.8 х 106.2 см
  • розміри полотна: 42 х 105 см
  • вага: 34 кг
  • максимальне навантаження: 100 кг
  • bluetooth, динаміки, пульт ДУ
  • дисплей: LCD

Виробник: 4FIZJO (Польща)


Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed купити за вигідною ціною 20 999 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: 4FIZJO в електронному каталозі Терраспорт
Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №2 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №3 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №4 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №5 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №6 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №7 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №8 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №9 Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова 4FIZJO TM Speed буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова FitLogic T532E , Доріжка бігова FitLogic T532E і Доріжка бігова FitLogic T532E від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн