Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero

КОД ТОВАРУ: 534933
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №2
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №3
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №4
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №5
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №6
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №7
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №8
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №9
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №10
Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero
Електрична бігова доріжка TM Nero від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з безліччю корисних функцій та можливостей, які зустрічаються здебільшого у професійних апаратах. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці.Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 2 к.с. з піковим значенням до 3 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 16 км/год під максимальною вагою користувача до 120 кг. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 45 x 126 см. Сучасна 8-точкова пружинна система амортизації підвищує безпеку під час бігу та запобігає перевантаженню суглобів і хребта. Кут нахилу полотна бігової доріжки можна вручну регулювати в 3 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування.Вбудовані 24 програми не дадуть занудьгувати навіть вимогливим користувачам. Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. Все, що вам потрібно зробити, це ввести свої параметри (стать, вік, зріст, вага) перед початком занять. Далі ви тренуєтеся, а консоль виконує всі розрахунки за вас. Ось так виглядає ефективна автоматизація у спорті. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, клавіші швидкого доступу, місце для пляшки з водою, підставка для телефона/планшета, вхід для навушників, USB вхід, сумісність з мобільними додатками та інше.Унікальна телескопічна система складання/розкладання бігової доріжки 4FIZJO дозволяє підготувати її до занять одним рухом. Більше того, це так само просто, як одягнути кросівки. У складеному вигляді тренажер компактно зберігається, а завдяки коліщаткам його легко переміщати по кімнаті.ОСОБЛИВОСТІ:розміри: 167 ? 132 ? 72 смрозміри полотна: 45 x 126 смвага: 59 кгмаксимальне навантаження: 120 кгbluetooth, динаміки, USB, AUX
4FIZJO
КУПИТИ
53 863 грн
ЦІНА: 32 129 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4289 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
3
Швидкість руху, км / год
16
Максимальна вага користувача, кг
120
АРТИКУЛ
TM-NERO
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електрична бігова доріжка TM Nero від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з безліччю корисних функцій та можливостей, які зустрічаються здебільшого у професійних апаратах. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці.

Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 2 к.с. з піковим значенням до 3 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 16 км/год під максимальною вагою користувача до 120 кг. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 45 x 126 см. Сучасна 8-точкова пружинна система амортизації підвищує безпеку під час бігу та запобігає перевантаженню суглобів і хребта. Кут нахилу полотна бігової доріжки можна вручну регулювати в 3 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування.

Вбудовані 24 програми не дадуть занудьгувати навіть вимогливим користувачам. Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. Все, що вам потрібно зробити, це ввести свої параметри (стать, вік, зріст, вага) перед початком занять. Далі ви тренуєтеся, а консоль виконує всі розрахунки за вас. Ось так виглядає ефективна автоматизація у спорті. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, клавіші швидкого доступу, місце для пляшки з водою, підставка для телефона/планшета, вхід для навушників, USB вхід, сумісність з мобільними додатками та інше.

Унікальна телескопічна система складання/розкладання бігової доріжки 4FIZJO дозволяє підготувати її до занять одним рухом. Більше того, це так само просто, як одягнути кросівки. У складеному вигляді тренажер компактно зберігається, а завдяки коліщаткам його легко переміщати по кімнаті.


Характеристики:

  • розміри: 167 х 132 х 72 см
  • розміри полотна: 45 x 126 см
  • вага: 59 кг
  • максимальне навантаження: 120 кг
  • bluetooth, динаміки, USB, AUX
  • дисплей: LCD

Виробник: 4FIZJO (Польща)


Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero купити по реально виправданою вартості 32 129 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Беговые дорожки таких брендів, як наприклад: 4FIZJO в інтернет каталозі Терраспорт
Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №2 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №3 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №4 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №5 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №6 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №7 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №8 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №9 Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Доріжка бігова 4FIZJO TM Nero допоможе досягти мети. В « Бігові доріжки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Бігові доріжки порадує Вас високою якістю. Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 , Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 і Доріжка бігова Jada fitness JS-10430 від кращих світових брендів 137 Ви побачите в нашій категорії Бігові доріжки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Бігові доріжки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн