Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S

КОД ТОВАРУ: 534938
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №2
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №3
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №4
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №5
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №6
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №7
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №8
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №9
  • Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №10
Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S
Електрична бігова доріжка TM Falco S від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з безліччю корисних функцій та можливостей, які зустрічаються здебільшого у професійних апаратах. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці. Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 1.75 к.с. з піковим значенням до 2.5 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 14.8 км/год під максимальною вагою користувача до 110 кг. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 42 x 115 см. Сучасна 6-точкова пружинна система амортизації підвищує безпеку під час бігу та запобігає перевантаженню суглобів і хребта. Кут нахилу полотна бігової доріжки регулюється автоматично на панелі керування у 15 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування. Вбудовані 12 програм не дадуть занудьгувати навіть вимогливим користувачам. Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. Все, що вам потрібно зробити, це ввести свої параметри (стать, вік, зріст, вага) перед початком занять. Далі ви тренуєтеся, а консоль виконує всі розрахунки за вас. Ось так виглядає ефективна автоматизація у спорті. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, клавіші швидкого доступу, місце для пляшки з водою, підставка для телефона/планшета, вхід для навушників, USB вхід, сумісність з мобільними додатками та інше. Унікальна телескопічна система складання/розкладання бігової доріжки 4FIZJO TM Falco S дозволяє підготувати її до занять одним рухом. Більше того, це так само просто, як одягнути кросівки. У складеному вигляді тренажер компактно зберігається, а завдяки коліщаткам його легко переміщати по кімнаті. ОСОБЛИВОСТІ: розміри: 153 ? 68.5 ? 116 см розміри полотна: 42 x 115 см вага: 60 кг максимальне навантаження: 110 кг bluetooth, динаміки, USB, AUX
4FIZJO
КУПИТИ
44 602 грн
ЦІНА: 27 299 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3644 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Клас
Домашня
Потужність двигуна, к.с.
2,50
Швидкість руху, км / год
14,80
Максимальна вага користувача, кг
110
АРТИКУЛ
TM-FALCO-S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Електрична бігова доріжка TM Falco S від польського бренду 4FIZJO - це домашній тренажер з безліччю корисних функцій та можливостей, які зустрічаються здебільшого у професійних апаратах. Любите тренуватись в комфорті та затишку? Бажаєте подбати про своє здоров'я і бути в кращій формі, а може, ваша мета - схуднути? Тренуйтеся і досягайте своїх цілей завдяки нашій спортивній біговій доріжці.

Бігова доріжка від 4FIZJO обладнана надійним двигуном потужністю 1.75 к.с. з піковим значенням до 2.5 к.с. Він забезпечує стабільну швидкість руху від 0.8 до 14.8 км/год під максимальною вагою користувача до 110 кг. Трикомпонентне бігове полотно має некозвку структуру та підвищену стійкість до зношення, його розміри складають 42 x 115 см. Сучасна 6-точкова пружинна система амортизації підвищує безпеку під час бігу та запобігає перевантаженню суглобів і хребта. Кут нахилу полотна бігової доріжки регулюється автоматично на панелі керування у 15 положеннях від 0 до 15%, це допомагає суттєво урізноманітнити та ускладнити тренування.

Вбудовані 12 програм не дадуть занудьгувати навіть вимогливим користувачам. Ефективність тренувань зазвичай вимірюється кількістю пройдених кілометрів, витраченими калоріями чи тривалістю активності. Ви знайдете всю цю інформацію на панелі керування бігової доріжки. Все, що вам потрібно зробити, це ввести свої параметри (стать, вік, зріст, вага) перед початком занять. Далі ви тренуєтеся, а консоль виконує всі розрахунки за вас. Ось так виглядає ефективна автоматизація у спорті. В розпорядженні користувача й інші приємні функції: вбудовані динаміки, bluetooth, клавіші швидкого доступу, місце для пляшки з водою, підставка для телефона/планшета, вхід для навушників, USB вхід, сумісність з мобільними додатками та інше.

Унікальна телескопічна система складання/розкладання бігової доріжки 4FIZJO TM Falco S дозволяє підготувати її до занять одним рухом. Більше того, це так само просто, як одягнути кросівки. У складеному вигляді тренажер компактно зберігається, а завдяки коліщаткам його легко переміщати по кімнаті.


Характеристики:

  • розміри: 153 х 68.5 х 116 см
  • розміри полотна: 42 x 115 см
  • вага: 60 кг
  • максимальне навантаження: 110 кг
  • bluetooth, динаміки, USB, AUX
  • дисплей: LCD

Виробник: 4FIZJO (Польща)


Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S купити за вигідною ціною 27 299 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: 4FIZJO в онлайн каталозі Терра Спорт
Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №2 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №3 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №4 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №5 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №6 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №7 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №8 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №9 Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова 4FIZJO TM Falco S буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова Fitex ECT7 , Доріжка бігова Fitex ECT7 і Доріжка бігова Fitex ECT7 від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн