Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487)

КОД ТОВАРУ: 475093
  • Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487)
Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487)
Використовуючи конструкцію гнучкого підстави і потрійного рівня входу, беруші TYR Ergo Flex забезпечує плавців зручною, що настроюється посадкою, щоб запобігти потраплянню води в вухо. Ці беруші, виготовлені з міцного формованого силікону, спроектовані таким чином, щоб забезпечити міцне ущільнення і тривалу зносостійкість. Кожна упаковка містить дві пари берушей і зручний чохол для перенесення. Цей продукт рекомендується для плавців у віці від 6 років.
TYR
КУПИТИ
ЦІНА:
504 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений, Синій
Тип
Беруші
АРТИКУЛ
LERFL4PK-487
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Використовуючи конструкцію гнучкого підстави і потрійного рівня входу, беруші TYR Ergo Flex забезпечує плавців зручною, що настроюється посадкою, щоб запобігти потраплянню води в вухо. Ці беруші, виготовлені з міцного формованого силікону, спроектовані таким чином, щоб забезпечити міцне ущільнення і тривалу зносостійкість.

Кожна упаковка містить дві пари берушей і зручний чохол для перенесення. Цей продукт рекомендується для плавців у віці від 6 років.


Характеристики:

  • КолірСиний

Виробник: TYR (США).


ТYR Sport Inc. – одна з найбільших в світі компаній з виробництва одягу, екіпіровки і окулярів для плавання і триатлону. Бренд ТYR відомий професійним плавцям і любителям плавання і активного відпочинку. Заснована в 1985 році (Хантінгтон-Біч, Каліфорнія) талановитим дизайнером одягу для плавання Джозефом Ді Лоренцо (нинішній власник) і олімпійським медалістом, екс-рекордсменом світу, капітаном американської олімпійської збірної з плавання Стівом Фурніссом, компанія TYR Sport стала на даний час одним з лідерів ринку. Зараз це найбільш впізнаваний бренд товарів для спортсменів, що цінують сучасні технології, унікальний, яскравий дизайн і вимогливих до якості продукції.


Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487) купити по реально виправданою вартості 504 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Беруши, зажимы для носа таких брендів, як наприклад: TYR в інтернет каталозі Терраспорт
Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Беруші, затискачі для носа

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Беруші TYR Ergo Flex Ear Plugs - 4 шт (2 Пари) (LERFL4PK-487) допоможе досягти мети. В « Беруші, затискачі для носа » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Беруші, затискачі для носа порадує Вас високою якістю. Бірюши Zoggs Aqua-Plugz блакитний (ZG-300659) , Бірюши Zoggs Aqua-Plugz блакитний (ZG-300659) і Бірюши Zoggs Aqua-Plugz блакитний (ZG-300659) від кращих світових брендів 6810 Ви побачите в нашій категорії Беруші, затискачі для носа . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Беруші, затискачі для носа . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн