Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71)

КОД ТОВАРУ: 80184
  • Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71)
  • Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71) - Фото №2
Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12
Основні переваги: дитячий дерев'яний велосипед, легкий і міцний матеріал, безпечний кермо, зручні гріпси, надійні покришки. Тип: беговел. Матеріал: дерево. Пол: для хлопчика. Вік: від 2 років. Кермо висота: 47 см. Сідло висота: 35 см. Колеса: 30 см. Колір: синя мішень.
Kiddimoto
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
4 455 грн
ЦІНА: 2 227 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 297 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Стать 
Для хлопчиків
Матеріал рами 
Дерево
Діаметр коліс
12 "
Тип гальм 
Немає
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
SKD-07-71
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71) стане для дитини першим помічником в умінні тримати рівновагу з ранніх літ. Модель велосипеда за своїм дизайном дуже схожа на справжній скутер, але без педалей, ланцюги та інших стабілізаторів. Дитина самостійно зможе управляти беговел відштовхуючись ніжками від землі. Коли беговел розганяється і їде, малюк піднімає ніжки і балансує своїм тілом тримаючи рівновагу. При такому катанні виникає мало шансів для падіння, так як ноги практично весь час знаходяться на дорожньому покритті.
Купити беговел і підібрати необхідний варіант не складе особливих труднощів. Посадка у беговел вертикальна, оснащений обмежувачем повороту коліс для запобігання нещасних випадків. Матеріал виготовлення - березова фанера, що відноситься до екологічно чистим виробам. Для малюнків на велосипеді використовувалися безпечні і нетоксичні фарби, що не приносять ніякої шкоди дітям. Пневматичні шини з внутрішньої трубкою міцні і надійні. Також випробування на оцінку якості пройшли всі інші металеві та пластикові деталі. Беговел Scooter відповідає всім стандартам якості і безпеки.  

Особливості беговел:
- легкий і міцний;
- екологічно чистий матеріал - березова фанера;
- зручні гріпси для маленьких ручок;
- безпечний кермо;
- легка збірка в домашніх умовах;
- нетоксичні і безпечні для дитини фарби;
- надійні покришки, накачуються повітрям.

Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71) - навчальний велосипед для самих маленьких мандрівників!

характеристики:
  Тип: беговел.
  Матеріал: дерево.
  Пол: для хлопчика.
  Вік: від 2 років.
  Кермо висота: 47 см.
  Сідло висота: 35 см.
  Колеса: 30 см.
  Колір: синя мішень.

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Kiddimoto (Великобританія).
Британський виробник оригінальних дитячих велосипедів і захисних аксесуарів для катання. В асортиментній лінійці часто представляє незвичайні новинки, здатні радувати дітей і їх батьків. Багато моделей дитячих транспортних засобів практично копіюють дорослі моделі від простих велосипедів до справжніх стилізованих байків. Без особливих зусиль можна підібрати велосипед для маленької гонщиці або гонщика.

* Точну комплектацію вироби дізнавайтеся у менеджера по телефону. Періодично виробники можуть змінювати фактичну комплектацію без попереднього повідомлення.


Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71) купити по які завищеною вартістю 2 227 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Беговелы таких брендів, як наприклад: Kiddimoto в каталозі Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Беговел

Давно планували зайнятися фігурою? Беговел дитячий Kiddi Moto Scooter - 12 ", синя мішень (SKD-07-71) буде Вашим першим кроком. В « Беговел » знайдеться все, що Вам знадобиться. Беговел здивує Вас своєю якістю. Сферовел дитячий Early Rider, ментоловий (72805G) , Сферовел дитячий Early Rider, ментоловий (72805G) і Сферовел дитячий Early Rider, ментоловий (72805G) від знаменитих світових виробників 4309 Ви зможете побачити в нашій категорії Беговел . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Беговел . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн