Доріжка бігова SportsArt T655

КОД ТОВАРУ: 105568
  • Доріжка бігова SportsArt T655
  • Доріжка бігова SportsArt T655 - Фото №2
  • Доріжка бігова SportsArt T655 - Фото №3
Доріжка бігова SportsArt T655
Бігова доріжка SportsArt T655 створена для занять в тренажерному залі і вдома. Регулярні тренування на ній сприяють розвитку кардіовинослівості, зниження ваги, розвитку м'язів, підняття загального тонусу організму. Працює тернажер на новому економічному двигуні Eco-Power, який споживає на 30% менше енергії. Електронна система опору дає більш високі показники ефективності тренування. У вашому розпорядженні 22 програми тренувань. Габарити: 219х97х145см. Вага: 152 кг. Тип доріжки: електрична. Потужність двигуна: 5 к.с. Максимальна вага користувача: 227 кг. Розміри бігового полотна: 157х56 см. Максимальна швидкість бігового полотна: 0,2-24 км / год. Максимальний кут нахилу: 15 градусів.
SportsArt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
106 000 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14151 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність двигуна, к.с.
5
Швидкість руху, км / год
24
Максимальна вага користувача, кг
226
АРТИКУЛ
T655
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Бігова доріжка SportsArt T655 створена для занять в тренажерному залі і вдома. Регулярні тренування на ній сприяють розвитку кардіовинослівості, зниження ваги, розвитку м'язів, підняття загального тонусу організму. Працює тернажер на новому економічному двигуні Eco-Power, який споживає на 30% менше енергії. Електронна система опору дає більш високі показники ефективності тренування. У вашому розпорядженні 22 програми тренувань: довільна, інтервальна, сідничний, що спалює жир, фітнес-тест, цільова, швидкий старт і т.д. Технології: ActivZone (подстветка частин тіла, які задіяні в даний момент), CardioAdvisor (помічник в регулювання навантаження для досягнення поставленої мети), MyFlex (амортизація, яка сама регулюється в залежності від ваги користувача), CSafe (система комунікації, за допомогою колторой можна підключити інші пристрої до тренажера) і т.д. Сенсорний дисплей покаже всю необхідну інформацію: час тренування, пройдену дистанцію, швидкість, пульс, витрата калорій, а також дасть можливість швидко і легко регулювати налаштування. Спеціальні підставки допоможуть зручно розмістити планшет або книгу, пляшку води, підключити iPod, підзарядити пристрій через USB, підключити датчик Polar. Для зручного транспортування передбачені спеціальні коліщатка. Датчики на поручнях будуть весь час контролювати ваш пульс.

особливості:
- компенсатори нерівностей підлоги;
- негативний кут нахилу (до -3);
- система амортизації;
- плавне регулювання навантаження.

Бігова доріжка SportsArt T655 - зручна і ефективна тренування!

характеристики:
Габарити: 219х97х145см;
Вага: 152 кг;
Тип доріжки: електрична;
Потужність двигуна: 5 л.с .;
Максимальна вага користувача: 227 кг;
Розміри бігового полотна: 157х56 см;
Максимальна швидкість бігового полотна: 0,2-24 км / год;
Максимальний кут нахилу: 15 градусів.

Гарантія: 24 місяці.
Товар сертифікований!
Збірка * тренажера кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: SportsArt (США).

Компанія SportsArt майже 40 років лідирує на ринку виробників спортивних тренажерів. Новітні якісні матеріали та впровадження сучасних технологій, дозволяє SportsArt випускати на ринок якісні тренажери з широким функціоналом за досить прийнятною ціною. Тренажери SportsArt використовують більш ніж в 70-ти країнах світу.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Доріжка бігова SportsArt T655 купити за вигідною ціною 106 000 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в онлайн каталозі Терра Спорт
Доріжка бігова SportsArt T655 Доріжка бігова SportsArt T655 - Фото №2 Доріжка бігова SportsArt T655 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова SportsArt T655"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова SportsArt T655 буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова Fitex ECT7 , Доріжка бігова Fitex ECT7 і Доріжка бігова Fitex ECT7 від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн