Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г)

КОД ТОВАРУ: 76553
  • Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г)
Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г)
Особливості батончика: протеїновий, для бодібілдингу та фітнесу, високий вміст білка, низький вміст вуглеводів, можна використовувати протягом дня. Упаковка: 24х80 м Смак: манго, нуга, фісташки, шоколад.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
63 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 8 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
Манго, Нуга, Фісташка, Шоколад
Категорія 
Батончики
АРТИКУЛ
NUT-979
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г) - новий протеїновий батончик для бодібілдингу та фітнесу. Протеїновий батончик з високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів. Ви можете вибрати потрібний вам батончик з 4 вишуканих варіантів смаку, кожен з яких покритий шоколадною глазур'ю: нуга, манго, фісташки та шоколад. Батончик містить 30% білків і лише 5% цукрів. Завдяки своєму унікальному складу продукт придатний для використання всіма спортсменами, які стежать за рівнем споживання цукру.
Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г) можна використовувати в будь-який час протягом дня в якості снеки. Основою білкової складової є ефективно засвоюваний білок. Увага: продукт призначений для спеціального харчування. ? Не призначений для дітей, вагітних і жінок, що годують. Ретельно берегти від дітей! Надмірне вживання продукту може викликати послаблюючий ефект. Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не більше 25 ° C. Оберігати від попадання прямих сонячних променів. Чи не заморожувати. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Без ГМО.

Особливості батончика:
- протеїновий;
- для бодібілдингу та фітнесу;
- високий вміст білка;
- низький вміст вуглеводів;
- можна використовувати протягом дня.

Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г) - унікальний продукт для будь-якого спортсмена!

Характеристики:
Смак: манго, нуга, фісташки, шоколад.

склад:
Манго: мальтитний сироп, ізолят білка молочної сироватки, молочна глазур (мальтит, гідрогенезірованние рослинний жир, какао, молоко, сироватка, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор), ізолят соєвого білка, загущувач полідекстроза, що не гідрогенезірованние рослинний жир, гідролізат желатину, гігроскопічний гліцерин, кукурудзяний крохмаль, соєві пластівці, вершки, ароматизований ваніллю (цукор, рослинний жир, молоко, сироватка, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор, барвники), рисово-картопляний екструдат (рис, картопля-пюре, цукор, пшеничне клітковина, буряк столовий), емульгатор ріпаковий лецитин, ароматизатор, регулятор кислотності лимонна кислота, консервант сорбінова кислота, барвник бета-каротин.

Алергени: глютен, соя, молоко. Продукт може містити сліди горіхів, арахісу і кунжуту.

Енергетична цінність 1 батончика (80 г): 1304 кДж / 310 ккал.

Склад 1 батончика (80 г):

Білки: 23,8 г
Вуглеводи: 21,2 г
Сахари: 3,8 г
Поліоли: 16,3 г
Жири: 10,6 г
Насичені жирні кислоти: 7,2 г
Клітковина: 1,1 г
Натрій: 0,18 м


Виробник: Nutrend (Чехія).
Ця компанія, заснована в 1993 році, вважається однією з найзначніших європейських виробників харчових добавок. Продукція, що випускається нею продукція схвалена антидопінговим комітетом. Nutrend співпрацює з чеським і словацьким Олімпійськими комітетами, а також з чеським комітетом по Паралімпійських ігор.


Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г) купити по реально виправданою вартості 63 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Спортивные батончики таких брендів, як наприклад: Nutrend в інтернет каталозі Терраспорт
Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні батончики

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Батончик протеїновий Nutrend Low Carb Protein Bar 30 (80 г) допоможе досягти мети. В « Спортивні батончики » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Спортивні батончики порадує Вас високою якістю. Батончики Power Pro Protein Bar 36%, 20x60 г, Plumber (2022-10-0725) , Батончики Power Pro Protein Bar 36%, 20x60 г, Plumber (2022-10-0725) і Батончики Power Pro Protein Bar 36%, 20x60 г, Plumber (2022-10-0725) від кращих світових брендів 502 Ви побачите в нашій категорії Спортивні батончики . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Спортивні батончики . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн