Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR)

КОД ТОВАРУ: 236871
  • Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR)
Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR)
Тип пристрою: батарейка. Електрохімічна система: лужні (Alkaline). Типорозмір елемента живлення: АА. Напруга: 1,5 В. Висота: 50,5 мм. Діаметр: 14,5 мм. Вага: 23,1 м Упаковка: блістер. Кількість в упаковці: 4 шт.
Panasonic
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
81 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 11 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Батареї
АРТИКУЛ
LR6REB/4BPR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 20BW) - надійні елементи живлення для будь-яких пристроїв і приладів у вашому домі, будь то годинник, пульти дистанційного керування, кишенькові ліхтарі, дитячі іграшки та інше. Служать довго і, завдяки комплекту, який складається з 10 пальчикових батарейок, у вас завжди під рукою буде перевірене джерело живлення для побутових приладів і портативних пристроїв. Значущим відмінністю даних батарейок є захист від протікання при правильному використанні.


особливості:

  • підходять для різної техніки;
  • добре працюють при широкому температурному діапазоні;
  • захист від протікання;
  • хороша токоотдачи;
  • тривалий термін зберігання.


Характеристики:
Тип пристрою: батарейка;
Електрохімічна система: лужні (Alkaline);
Типорозмір елемента живлення: АА;
Напруга: 1,5 В;
Висота: 50,5 мм;
Діаметр: 14,5 мм;
Вага: 23,1 г;
Упаковка: блістер;
Кількість в упаковці: 4 шт.


Виробник: Panasonic.
Panasonic Corporation - лідируючий японський, а також один з найбільших світових брендів у виробництві електроніки, обладнання та супутніх електротоварів для масового споживача і промисловості. Компанія працює з 1018 року і випускає широкий спектр товарів - від аудіо- і відеотехніки, інформаційного та комунікаційного обладнання до побутової техніки та комплектуючих. Основоположним принципом компанії є якість і надійність продукції для комфорту свого споживача.


Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR) вибрати за доступною вартості 81 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Элементы питания и генераторы таких брендів, як наприклад: Panasonic в каталозі магазина Terrasport
Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Елементи живлення

Давно хотіли зайнятися спортом? Батарейки Panasonic Alkaline Power AA, 4 шт (LR6REB / 4BPR) - це Ваш перший крок. В « Елементи живлення » є все, що знадобиться спортсмену. Елементи живлення здивує Вас своєю оригінальністю. Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI , Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI і Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI від кращих світових виробників 1565 Ви можете знайти в нашій категорії Елементи живлення . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Елементи живлення . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн