Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite

КОД ТОВАРУ: 25825
  • Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite
Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44
Характеристики: Товщина щита: 5 мм. Діагональ щита: 44 дюйма (112 см). Матеріал щита: екологічний композит. Регульована висота: 2,3-3,05 м. Тип регулювання висоти: телескопічний. Опора: труба з 3-х частин діаметром 8,89 см. Обсяг підстави: 53 л. Транспортувальні ролики: є. Вага: 25 кг.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
10 199 грн
ЦІНА: 9 179 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1225 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
63502CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Баскетбольна стійка (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite - зручна мобільна стійка для повсякденних занять баскетболом. Чи не можете жити без баскетболу? Тоді баскетбольна стійка (мобільна) NBA Logoman 44" Rectangle Composite - це ідеальний варіант, щоб насолодитися улюбленою грою не тільки в спортивних залах або на майданчику, а й в домашніх комфортних умовах. Баскетбольна стійка поєднує всі необхідні характеристики, які потрібні справжнім любителям баскетболу: міцна складана конструкція, стійка підстава, прямокутний щит зі сталевим кільцем і транспортувальні ролики для переміщення. Проста і швидка установка стійки полягає в заповненні підстави водою або піском і регулювання стовпа по потрібній висоті, тепер можна спокійно тренуватися і досягати кращих результатів!


Особливості баскетбольної стійки:
- компактність, мобільність, надійність конструкції;
- можливість занять баскетболом в приміщеннях з мінімальним простором;
- захисна оправа з м'якою прокладкою на щиті;
- регульована висота;
- міцне сталеве кільце.

Баскетбольна стійка (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite - легкі і невимушені заняття улюбленою спортом навіть в домашніх умовах!

Характеристики:
Товщина щита:
5 мм.
Діагональ щита: 44 дюйма (112 см).
Матеріал щита: екологічний композит.
Регульована висота: 2,3-3,05 м.
Тип регулювання висоти: телескопічний.
Опора: труба з 3-х частин діаметром 8,89 см.
Обсяг підстави: 53 л.
Транспортувальні ролики: є.
Вага: 25 кг.

Виробник: Spalding (Америка).
Компанія Spalding - одна зі світових найстаріших компаній з виробництва спортивних товарів вищої якості. Вже багато років компанія випускає найкращі баскетбольні щити і стійки. Завдяки своїм якісним і надійним товарам компанія визнана офіційним постачальником баскетбольного обладнання і м'ячів для вищих ліг і спортивних чемпіонатів з баскетболу та футболу. У 1876 році компанію заснував бейсбольний гравець Алберт Г. Спалдинг, який завжди був за найкращу спортивну екіпіровку. На сьогоднішній день це найбільша група компаній, яка не має конкурентів у виробництві спортивних товарів і обладнання для баскетболу, волейболу, футболу та бейсболу. Компанія Spalding - найкраща спортивна екіпіровка в усьому світі!


Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite купити за вигідною ціною 9 179 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Баскетбольные стойки таких торгових марок, як наприклад: Spalding в інтернет-магазині Терраспорт
Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно мрієте зайнятися спортом? Стійка баскетбольна (мобільна) NBA Logoman 44 "Rectangle Composite буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні стійки » є все, що необхідно спортсмену. Баскетбольні стійки здивує Вас своєю якістю. Стійка баскетбольна SBA (S003-20) , Стійка баскетбольна SBA (S003-20) і Стійка баскетбольна SBA (S003-20) від знаменитих світових виробників 3688 Ви знайдете в нашому розділі Баскетбольні стійки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні стійки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн