Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set

КОД ТОВАРУ: 78351
  • Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set
Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set
Особливості стійки: для гри в баскетбол, для установки на вулиці, виконана з нержавіючих матеріалів, підстава заповнюється водою або піском. Матеріал: сталь, пластик, вініл. Регульована висота: максимально 216 м. Розмір щита: 69х45,5. Комплектація: м'яч для баскетболу, насос.
King Sport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 725 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 364 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
АРТИКУЛ
20881J
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set призначена для вуличного баскетболу. Вона виконана з водонепроникних і нержавіючих матеріалів, що дозволяє їй не боятися дощу і температурних перепадів. Підстава стійки можна заповнювати, як водою, так і піском.
Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set регулюється по висоті, легко переставляється в будь-який зручний місце у дворі, не вимагає особливого догляду. Вона комплектується баскетбольним м'ячем і насосом. Ця стійка буде корисна, як спортсменам, так і тим, хто віддає перевагу активний спосіб життя і любить різноманітні спортивні ігри. Така зручна стійка в комплекті з баскетбольним м'ячем забезпечить вам здоровий і веселе дозвілля вдома.


Особливості стійки:
- призначена для гри в баскетбол;
- встановлюється на вулиці;
- виконана з водонепроникних / нержавіючих матеріалів;
- підстава заповнюється водою або піском.


Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set - для тих, хто хоче залишатися в спортивній формі!

Характеристики:
Комплектація: м'яч для баскетболу, насос.
Матеріал: сталь, пластик, вініл.
Розмір щита: 69х45,5.
Максимальна регульована висота: 2,16 м.

Комплектація: м'яч для баскетболу і насос.

Виробник: King Sport (Росія).
King Sport спеціалізується на виробництві спортивних товарів для боксу, єдиноборств, ігрових видів спорту (футбол, волейбол, баскетбол та ін.). Продукція цієї торгової марки відрізняється високою якістю при досить низьких цінах. King Sport є офіційним представником в Росії пакистанської фірми «Темпо», що займається виробництвом спортивної форми та м'ячів, в т. Ч. І футбольних, сертифікованих FIFA.


Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set вибрати за доступною вартості 2 725 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Баскетбольные стойки таких брендів, як наприклад: King Sport в каталозі магазина Terrasport
Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно хотіли зайнятися спортом? Стійка баскетбольна (мобільна) Basketball Set - це Ваш перший крок. В « Баскетбольні стійки » є все, що знадобиться спортсмену. Баскетбольні стійки здивує Вас своєю оригінальністю. Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 , Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 і Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 від кращих світових виробників 3688 Ви можете знайти в нашій категорії Баскетбольні стійки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Баскетбольні стійки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн