Балаклава Lasting Lox 9090

КОД ТОВАРУ: 121109
  • Балаклава Lasting Lox 9090
Балаклава Lasting Lox 9090
Тип: балаклава. Матеріал: шерсть натуральна - 100%. Пол: унісекс. Колір чорний. Розмір: XXS-XS, SM, L-XL. Особливості балаклави: для використання в зимовий час; оберігає від впливу низьких температур, обвітрювання; зберігає тепло; відводить вологу.
Lasting
  • Балаклава Lasting Lox 6262
  • Балаклава Lasting Lox 9090
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
497 грн
ЦІНА: 399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXS-XS, SM, L-XL
АРТИКУЛ
LOX 9090
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балаклава Lasting Lox 9090 застосовується в гірськолижному спорті, сноубордистами, альпіністами і любителями походів взимку. Дана модель захищає голову, обличчя і шию від переохолодження та сильного вітру. Навколо очей передбачена обробка з еластичного матеріалу. Балаклава виконана з вовни тонкорунних австралійських овець (мериносів), що відрізняється мінімальною товщиною і м'якістю волокна. Цей головний убір підтримує шкіру в сухому стані навіть при дуже інтенсивних фізичних навантаженнях.

Особливості балаклави:

  - для використання в зимовий час;

  - оберігає від впливу низьких температур, обвітрювання;

  - зберігає тепло;

  - відводить вологу.

Характеристики:

  Тип: балаклава;

  Матеріал: шерсть натуральна - 100%;

  Пол: унісекс;

  Колір: чорний;

  Розмір: XXS-XS, SM, L-XL.

Виробник: Lasting (Чехія).

Lasting є чеським брендом, головний офіс якого розташовується в місті Соколов. Компанія займається виробництвом термобілизни, що застосовується в різних спортивних дисциплінах - це гірськолижний спорт, велосипедний, альпінізм і багато іншого. Весь товар цієї торгової марки проходить жорсткий електронний контроль. Завдяки цьому вона є конкурентноздатною на європейському ринку.


Балаклава Lasting Lox 9090 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 399 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Балаклава Lasting Lox 9090

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балаклава Lasting Lox 9090"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі головні убори

Давно планували зайнятися фігурою? Балаклава Lasting Lox 9090 допоможе на шляху до мети. В « Жіночі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі головні убори обрадує Вас високою якістю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1168 Camouflage Pink , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1168 Camouflage Pink і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1168 Camouflage Pink від топових світових брендів 2157 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі головні убори . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн