Балаклава жіноча Lasting Argo 9001

КОД ТОВАРУ: 121100
  • Балаклава жіноча Lasting Argo 9001
Балаклава жіноча Lasting Argo 9001
Тип: балаклава. Матеріал: поліпропілен (siltex) -87%, поліамід-10%, еластан-3%. Стать жіноча. Колір чорний. Розмір: SM, L-XL, XS-XXS. Особливості балаклави: для зимових видів спорту; оберігає від впливу низьких температур, обвітрювання; зберігає тепло; відводить вологу.
Lasting
  • Балаклава женская Lasting Argo 5401
  • Балаклава женская Lasting Argo 3401
  • Балаклава женская Lasting Argo 9001
КУПИТИ
ЦІНА:
925 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 123 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XXS-XS, SM, L-XL
АРТИКУЛ
ARGO 9001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балаклава жіноча Lasting ARGO 9001 застосовується в гірськолижному спорті, сноубордистами, альпіністами і любителями походів в холодну пору року. Даний головний убір захищає голову і обличчя від впливу низьких температур і сильного вітру. Гіпоалергенна тканина з мінімальною кількістю швів не завдає дискомфорту при носінні. Навколо очей передбачена обробка з еластичного матеріалу. До складу тканини, з якої виконана балаклава, входить волокно з поліпропілену (Siltex), яке сприяє збереженню тепла шкіри і підтримує її в сухому стані навіть при дуже інтенсивних фізичних навантаженнях.

Особливості балаклави:

  - для зимових видів спорту;

  - оберігає від впливу низьких температур, обвітрювання;

  - зберігає тепло;

  - відводить вологу.

Характеристики:

  Тип: балаклава;

  Матеріал: поліпропілен (siltex) -87%, поліамід-10%, еластан-3%;

  Стать: жіноча;

  Колір: чорний;

  Розмір: SM, L-XL, XS-XXS.

Виробник: Lasting (Чехія).

Lasting є чеським брендом, головний офіс якого знаходиться в місті Соколов. Компанія займається виробництвом термобілизни, що застосовується в різних спортивних дисциплінах - це гірськолижний спорт, велосипедний, альпінізм і багато іншого. Весь товар цієї торгової марки проходить жорсткий електронний контроль. Завдяки цьому воно є конкурентноздатною на європейському ринку.


Балаклава жіноча Lasting Argo 9001 купити за вигідною ціною 925 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Женские головные уборы таких виробників, як наприклад: Lasting в магазині terrasport.ua
Балаклава жіноча Lasting Argo 9001

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балаклава жіноча Lasting Argo 9001"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Балаклава жіноча Lasting Argo 9001 буде Вашим першим кроком. В « Жіночі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі головні убори здивує Вас своєю якістю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1265 Cozymosi , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1265 Cozymosi і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) Wind X-treme 1265 Cozymosi від знаменитих світових виробників 2157 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі головні убори . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Жіночі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн