Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм

КОД ТОВАРУ: 152604
  • Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм
Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol
Малюнок: з одного боку - маленька країна, з іншого - лабіринт. Розмір: 1800х2000х10 мм. Матеріал: спінений поліетилен. Особливості: для дітей від народження до семи років; двосторонній; яскравий і веселий дизайн; можна використовувати як туристичний; розвиває; гіпоалергенний; легко чиститься; зносостійкий.
Babypol
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 150 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 154 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Килимки
АРТИКУЛ
KO101105
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна", 1800х2000х10 мм - чудове придбання, яке прослужить вашій дитині багато років. Крім того, що він захистить малюка від переохолодження або вологій поверхні, так ще й сприятиме розвитку. Завдяки барвистому дизайну діти з задоволенням будуть проводити час, граючи на килимку: з одного боку розглядаючи казкових персонажів, розвиваючи зір, з іншого боку - вивчати цифри в лабіринті. Килимок можна згорнути і розмістити в шафі, а при необхідності простелити на прохолодний підлогу або взяти з собою на пікнік.

особливості:
- для дітей від народження до семи років;
- двосторонній;
- яскравий і веселий дизайн;
- можна використовувати як туристичний;
- розвиває;
- гіпоалергенний;
- легко чиститься;
- зносостійкий.

Характеристики:
Малюнок: з одного боку - маленька країна, з іншого - лабіринт;
Розмір: 1800х2000х10 мм;
Матеріал: спінений поліетилен.

Виробник: Babypol (Україна).
Товари під брендом Babypol випускаються в Китаї за ліцензією України. Якість жорстко контролюється, проводяться різні тести на зносостійкість і нешкідливість для дітей. Продукція різноманітна і направлена на сприяння розвитку малюків з народження.

Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм купити по які завищеною вартістю 1 150 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разное для детей таких брендів, як наприклад: Babypol в каталозі Терра Спорт
Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для дітей

Давно планували зайнятися фігурою? Килимок туристичний дитячий розвиваючий Babypol "Маленька країна" 1800х2000х10 мм буде Вашим першим кроком. В « Різне для дітей » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різне для дітей здивує Вас своєю якістю. Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) , Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) і Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) від знаменитих світових виробників 1181 Ви зможете побачити в нашій категорії Різне для дітей . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різне для дітей . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн