Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue

КОД ТОВАРУ: 104704
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №2
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №3
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №4
Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue
Тип іграшки: радіокеруванні, Іграшкові машинки і техніка Бренд: LC Racing Країна: Китай Вік дитини: Від 6 до 8 років, Від 9 до 12 років Розмір товару: 360х210х135 мм Вага: 1 080 гр. Артикул: LC-SCH-BLU Масштаб 1:14 Тип управління: Радіокерування
LC Racing
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
10 908 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1456 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Машини
АРТИКУЛ
LC-SCH-BLU
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Висока продуктивність, міцність, надійність, ефектний зовнішній вигляд - все це складові новинки серед off-road вантажівок: шорт-корс LC Racing SCH 1:14 з безколекторним двигуном.

Модель побудована на міцному металевому шасі, має повний привід, потужний безколекторний двигун і маслозаповнені регульовані амортизатори. Не тільки технічні, але і динамічні характеристики новинки не залишать вас байдужими: висока швидкість, хороша маневреність і відмінна прохідність. Що ще потрібно, щоб насолодитися азартної гонкою в умовах бездоріжжя. Перед широкими протекторними шинами не встоїть жодна перешкода. Позашляховик чудово справляється з горбистими трасами, траншеями, канавами, буграми і іншими супутниками off-road заїздів!

Модель має зрозуміле управління, освоїти яке під силу кожному: і новачкові, і дитині, і профі. Варто відзначити, що досвідчених моделістів в першу чергу зацікавлять високу якість комплектуючих деталей, хорошая сборка и широкі можливості тюнінга. Для новачків представлена модель може стати хорошим трампліном в захоплюючий світ моделізму, адже шорт-корс LC Racing SCH 1:14 має ідеальне співвідношення «ціна-якість».

Корпус з міцного пластику не розколюється від сильних зіткнень. Для амортизації ударів і захисту електронної «начинки», передбачений надійний передній бампер. Управління вантажівкою проводиться на помехозащищенной частоті 2,4 Ггц., Тому ви сміливо можете влаштувати дружні гонки або змагання з парочкою друзів або групою однодумців. Передане пристрій такого типу не боїться сторонніх радіосигналів, перешкод або шумів. Для запуску відразу після покупки не вистачає тільки пальчикових батарейок в пульт дистанційного керування.

Головне, за що моделісти цінують вантажівки позашляхового типу - це їх універсальність. Шорт-корс LC Racing SCH 1:14 буде однаково впевнено, жваво і швидко ганяти як по рівних дорогах, так і по заплутаних лісовими стежками. Якщо для оптимального змісту адреналіну в крові вам не вистачає азартної радіокерованої іграшки з бездоганною якістю і вражаючими можливостями - вітаємо, ви її знайшли!

особливості:

Повний привід

Оригінальний яскравий дизайн кузова

якісні диференціали

маслонаповнені амортизатори

У комплекті:

Повністю зібрана і готова до заїздів модель LC Racing SCH 1:14

Апаратура управління з частотою 2.4 Ггц

Зарядний пристрій

Ni-MH акумулятор

Характеристики:

Тип іграшки: радіокеруванні, Іграшкові машинки і техніка

Бренд: LC Racing

Країна:           Китай

Вік дитини: Від 6 до 8 років, Від 9 до 12 років

Розмір товару: 360х210х135 мм

Вага: 1 080 гр.

Артикул: LC-SCH-BLU

Масштаб 1:14

Тип управління: Радіокерування


Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue купити по які завищеною вартістю 10 908 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Радиоуправляемые автомобили таких брендів, як наприклад: LC Racing в каталозі Терра Спорт
Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №2 Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №3 Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані автомобілі

Давно планували зайнятися фігурою? Автомобіль радіокерований LC Racing Шорт SCH 1:14 blue буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані автомобілі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Радіокеровані автомобілі здивує Вас своєю якістю. Автомобіль радіокерований Meizhi Porsche Panamera 1:18 чорний , Автомобіль радіокерований Meizhi Porsche Panamera 1:18 чорний і Автомобіль радіокерований Meizhi Porsche Panamera 1:18 чорний від знаменитих світових виробників 5028 Ви зможете побачити в нашій категорії Радіокеровані автомобілі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані автомобілі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн