Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний

КОД ТОВАРУ: 104700
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний - Фото №2
  • Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний - Фото №3
Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний
Довжина: 280 мм Ширина: 340 мм Висота: 125 мм Вага: 900 г. Колісна база: 185 мм Двигун: колекторний 380 Передаточне відношення: 8,23
LC Racing
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
7 850 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1048 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Машини
АРТИКУЛ
LC-MTL-CLR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Керований по радіо монстр LC Racing MTL 1:14 ідеально побудований для подолання будь-якого бездоріжжя, впевненої їзди по пересіченій місцевості, горбистим і скелястим трасах. Особливо привабливо вантажівка виглядає на тлі природного ландшафту.

Машинка легко проходить перешкоди і досить добре переносить зіткнення або аварії. Корпус моделі виготовлений з міцного пластику. Сильний передній бампер готовий прийняти удар на себе.

Варто відзначити, що LC Racing MTL 1:14 має незабарвлений кузов. Вам пропонується самостійно розробити дизайн і підібрати гаму кольорів для свого всюдихідного монстра. Щоб завжди зберігати контроль над місцевістю, в автомобілі передбачені повний привід, якісні диференціали і маслонаполненние амортизатори.

Великі колеса з позашляховим протектором легко долають складні ділянки шляху. Максимальний кліренс і широка колісна база покращують стійкість і зручний спосіб упорядкування. Монстр оснащений дистанційним пультом пістолетного типу. Простий принцип управління зможе освоїти як дитина, так і людина без спеціальних знань в техніці.

Пагорби, траншеї, бруд і пісок - ось, що любить ця машинка. Хочете повністю зануритися в стихію радіокерованих монстрів? Оff-road заїзди на позашляховику LC Racing MTL відмінно скрасять ваше дозвілля і урізноманітнюють відпочинок на природі.

особливості:

Повний привід

колекторний двигун

незабарвлений корпус

Широкі колеса з позашляховим протектором

регульовані амортизатори

Характеристики:

Довжина: 280 мм

Ширина: 340 мм

Висота: 125 мм

Вага: 900 г.

Колісна база: 185 мм

Двигун: колекторний 380

Передавальне відношення: 8,23

У комплекті:

Повністю зібрана і готова до заїздів модель

Апаратура управління з частотою 2.4 гГц

Зарядний пристрій (100-240V)

Акумулятор 7.2V 1100mAh Ni-MH


Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний купити за вигідною ціною 7 850 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Радиоуправляемые автомобили таких виробників, як наприклад: LC Racing в магазині terrasport.ua
Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний - Фото №2 Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані автомобілі

Давно мрієте зайнятися спортом? Автомобіль радіокерований LC Racing Монстр MTH 1:14 колекторний буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані автомобілі » є все, що необхідно спортсмену. Радіокеровані автомобілі здивує Вас своєю якістю. Автомобіль радіокерований Himoto Tricer E18ORb Brushed 1:18 black , Автомобіль радіокерований Himoto Tricer E18ORb Brushed 1:18 black і Автомобіль радіокерований Himoto Tricer E18ORb Brushed 1:18 black від знаменитих світових виробників 5028 Ви знайдете в нашому розділі Радіокеровані автомобілі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані автомобілі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн