Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20

КОД ТОВАРУ: 25501
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №2
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №3
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №4
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №5
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №6
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №7
  • Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №8
Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20
Особливості холодильника: можливість роботи від прикурювача, відмінно підходить, як для їжі, так і для напоїв, велика місткість при компактному розмірі. Обсяг: 20 л. Режим роботи: охолодження, макс 16 градусів нижче температури навколишнього середовища. Харчування: 12В (220В через адаптер). Вага: 2,9 кг.
Campingaz
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 756 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 234 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
16 - 20
АРТИКУЛ
4823082706150
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - це чудовий спосіб зберегти продукти свіжими і прохолодними під час поїздок на машині. Він стане відмінним вибором, для поїздок на природу або на дачу, особливо, якщо Ви любите напої в холодному стані. Цей холодильник може працювати, як від прикурювача, так і від розетки, при наявності спеціального перехідника.
Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 може вмістити 6 пляшок по 1,5 л. Максимальна температура охолодження залежить від температури навколишнього середовища. Холодильник може охолодити на 16 градусів від температури приміщення, де він знаходиться.

Особливості холодильника:
- можливість роботи від прикурювача;
- відмінно підходить, як для їжі, так і для напоїв;
- велика місткість при компактному розмірі.

Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - кращий вибір для поїздок на природу!

Характеристики:
Обсяг:
20 л.
Режим роботи: охолодження, макс 16 градусів нижче температури навколишнього середовища.
Харчування: 12В (220В через адаптер).
Вага: 2,9 кг.
Колір: білий / синій.

Гарантія: 12 міс.

Виробник: Campingaz.
Т оргов марка "Campingaz" представляє в Україні принципово нову, безпечну, надійну продукцію. Бренд "Campingaz" бере свій початок з 1949 року і є істинно французьким брендом. В його активі - 60 років досвіду виробництва товарів для активного відпочинку. Завдяки тому, що компанія надає своїм споживачам товари, продумані до дрібниць, цього бренду довіряють люди більш ніж в 110 країнах світу. Продукція TM "Campingaz" відрізняється надійністю, практичністю, технологічністю і в той же час простотою і доступністю.


Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 вибрати за доступною вартості 1 756 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Термобоксы, автохолодильники таких брендів, як наприклад: Campingaz в каталозі магазина Terrasport
Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №2 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №3 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №4 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №5 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №6 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №7 Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термобокси, автохолодильники

Давно хотіли зайнятися спортом? Автохолодильник Campingaz Smart Cooler Electric TE 20 - це Ваш перший крок. В « Термобокси, автохолодильники » є все, що знадобиться спортсмену. Термобокси, автохолодильники здивує Вас своєю оригінальністю. Термобокс Coleman 24 Can Cooler , Термобокс Coleman 24 Can Cooler і Термобокс Coleman 24 Can Cooler від кращих світових виробників 1127 Ви можете знайти в нашій категорії Термобокси, автохолодильники . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Термобокси, автохолодильники . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн