Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD

КОД ТОВАРУ: 137810
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №2
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №3
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №4
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №5
  • Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №6
Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD
Вид палива: вугілля. Діаметр: 33 см. Матеріал корпусу: кераміка. Варильна поверхня: 856 см2. Висота: 61 см. Колір: зелений. Вага: 36 кг. Особливості: проста у використанні; 5 в 1: гриль, піч, тандир, духовка, коптильня; керамічні основа, верхня половина та кільце; пружинний механізм в кільцях; багатофункціональна кришка; індикатор температури; під вугілля є решітка і піддон з нержавіючої сталі; діапазон температур приготування від 94 ° C до 177 ° C.
Big GreenEgg
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
31 005 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4139 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ASHD
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриль-барбекю портативний Big Green Egg S ASHD - виготовлена з запатентованого керамічного матеріалу, що робить її міцною і стійкою для низьких і високих температур. Її можливості вразять справжніх гурманів і кухарів. Розрахована на невелику компанію або сім'ю з чотирьох-шести чоловік. Завдяки решітці діаметром 33 см, можна одночасно готувати 1 індичку 3кг, 1 курку вертикально, 4 гамбургера, 2 стейка. Їжа, приготована на такій шикарній печі з високоякісної кераміки, не втрачає свою природну соковитість і набуває хрустку скоринку. Різноманітність можливих приготованих страв перевершує всі очікування: окрім стейків, котлет, копченого м'яса і риби, відмінно пече хліб, піцу, пироги, як конвекційна піч. Гриль можна переміщати без проблем, набуваючи спеціальну підставу на колесах з фіксаторами. У комплекті: металева кришка подвійної дії, кришка з кераміки для гасіння вогню, термометр, керамічний ковпак, решітка з нержавіючої сталі, пламегаситель, жаровня, топка, засувка, інструкція.

особливості:
- проста у використанні;
- 5 в 1: гриль, піч, тандир, духовка, коптильня;
- керамічні основа, верхня половина та кільце;
- пружинний механізм в кільцях;
- багатофункціональна кришка;
- індикатор температури;
- під вугілля є решітка і піддон з нержавіючої сталі;
- діапазон температур приготування від 94 ° C до 177 ° C.

Характеристики:
Вид палива: вугілля;
Діаметр: 33 см;
Матеріал корпусу: кераміка;
Варильна поверхня: 856 см2;
Висота: 61 см;
Колір: зелений;
Вага: 36 кг.

Виробник: Big Green Egg (США).
Більше сорока років американська компанія Big Green Egg виробляє професійну техніку для кухні. Маючи патент на використання особливої високоміцної кераміки NASA, виробник випускає печі для барбекю бездоганної якості і з застосуванням сучасних розробок і технологій. Простота у використанні, добротність і стиль дизайну у вигляді Великого Зеленого Яйця - це те, що робить продукцію компанії унікальною і затребуваною.


Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD купити за вигідною ціною 31 005 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Угольные грили таких виробників, як наприклад: Big GreenEgg в магазині terrasport.ua
Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №2 Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №3 Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №4 Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №5 Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вугільні грилі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гриль-барбекю портативний Big Green Egg ASHD буде Вашим першим кроком. В « Вугільні грилі » є все, що необхідно спортсмену. Вугільні грилі здивує Вас своєю якістю. Гриль-барбекю угольный LV с термометром (LV20014228P) , Гриль-барбекю угольный LV с термометром (LV20014228P) і Гриль-барбекю угольный LV с термометром (LV20014228P) від знаменитих світових виробників 6930 Ви знайдете в нашому розділі Вугільні грилі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Вугільні грилі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн