Капрі жіночі Craft AR Femme Capri

КОД ТОВАРУ: 124207
  • Капрі жіночі Craft AR Femme Capri
Капрі жіночі Craft AR Femme Capri
Колір чорний. Розмір: XS (34), S (36), M (38), L (40). Матеріал: 88% Поліамід, 12% Еластан. Особливості: Анатомічний крій. Зручна довжина. Капрі облягають, але не сковують рухів. Тканина влагоотводящие.
Craft
КУПИТИ
ЦІНА:
1 918 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 256 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, ML
Тип
Капрі
АРТИКУЛ
1901349-9999
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Капрі жіночі Craft AR Femme Capri - модель, яка розроблена для занять спортом. Капрі мають зручний пошив, що дозволяє виконувати багато рухів і не відчувати скутості. Пошиття моделі анатомічний, річ щільно облягає ногу і не сповзає під час тренування. Тканина зносостійка, стирається в машинці і не втрачає своїх властивостей. Матеріал не тільки зігріває, а й відштовхує вологу.

особливості:
- Анатомічний крій;
- Зручна довжина;
- Капрі облягають, але не сковують рухів;
- Тканина влагоотводящие.

Характеристики:
Колір: чорний;
Розмір: XS (34), S (36), M (38), L (40);
Матеріал: 88% Поліамід, 12% Еластан.

Виробник: Craft (Швеція).
Фірма пройшла випробування часом. Вона давно є брендом зимових змагань світового масштабу, оскільки якість товарів і їх характеристики відповідають вищому рівню. Мільйони задоволених клієнтів вже оцінили технології виробника і зносостійкість продукції.

Капрі жіночі Craft AR Femme Capri купити за вигідною ціною 1 918 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские лосины, бриджи, комбинезоны таких торгових марок, як наприклад: Craft в онлайн магазині Терра Спорт
Капрі жіночі Craft AR Femme Capri

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Капрі жіночі Craft AR Femme Capri"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі лосини, бриджі, комбінезони

Давно мрієте зайнятися спортом? Капрі жіночі Craft AR Femme Capri буде Вашим першим кроком. В « Жіночі лосини, бриджі, комбінезони » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі лосини, бриджі, комбінезони здивує Вас своєю якістю. Термоштаны женские Catch Elegant Women Black - XL , Термоштаны женские Catch Elegant Women Black - XL і Термоштаны женские Catch Elegant Women Black - XL від знаменитих світових виробників 2162 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн