Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)

КОД ТОВАРУ: 538151
  • Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)
  • Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)
Animal Flex Universal Nutrition – забезпечує стовідсотковий захист, запобігаючи травмам при інтенсивних, важких тренуваннях. При заняттях спортом, чи то бодібілдинг, пауерліфтинг чи інший вид спорту, організм зазнає серйозних навантажень. Суглоби та зв'язки – це перше, на що потрібно звернути увагу! Ця добавка зміцнить ваші суглоби, хрящі та сполучні тканини, а також прискорить процес відновлення, якщо перед цим ви вже отримали травми. Основні позитивні властивості Анімал Флекс Юніверсал Захищає суглоби та зв'язки Усуває больові відчуття у сполучних тканинах Відновлює пошкодження у хрящах та зв'язках Покращує здоров'я шкіри, волосся та нігтів Дозволяє прогресувати в силі Запобігає травмам Перевага даного комплексу Особливість даного препарату – це кілька матриць, які посилюють ефект один одного, тобто діють синергічно. У всіх високоефективних хондропротекторах найбільшу ефективність мають 2 ключові речовини: глюкозамін і хондроїтин сульфат. Ці речовини є найефективнішими та використовуються у багатьох подібних спортивних препаратах для суглобів та зв'язок. Вони роблять більш міцними суглоби та сполучні тканини (зв'язки та сухожилля). Відновлюють і перешкоджають стирання хрящової тканини, а також підвищують міцність кісток. Крім цього, покращують відновлення м'язів та покращують здоров'я нігтів, шкіри та волосся. Чому важливо приймати добавки для суглобів та зв'язок Universal Animal Flex купити та приймати рекомендується не тільки професійним спортсменам, а й любителям, які починають у спорті. При регулярних фізичних навантаженнях в першу чергу страждає опорно-рухова система. У гонитві за світовими рекордами з силових видів спорту або ж у наборі бажаних м'язових обсягів, наші суглоби, зв'язки, хрящі та кістки – отримують величезне навантаження. Якщо у спортсмена, якісь травми чи запалення, йому не вдасться досягти поставленої мети. Організм людина здатна самостійно виробляти глюкозамін і хондроїтин, але при регулярних тренуваннях кількості, що виробляється, стає недостатньо. Це головна причина, чому варто приймати Animal Flex усім спортсменом незалежно від рівня підготовки. Для профілактики, хоча б 2-3 рази на рік, приймайте цю добавку. Порція Animal Flex ділиться на кілька комплексів Комплекс речовин, які покращують вироблення синовіальної рідини (мастила) у суглобових мішечках. Тим самим знижує навантаження на суглоби та зв'язки під час тренінгу; Комплекс, що сприяє відновленню сполучних тканин; Знімає запальні процеси; Вітаміни та мінерали, для додаткового захисту та сприятливого відновлення та правильної роботи опорно-рухового апарату. Рекомендації щодо прийому: Юніверсал Нутрішн радять приймати по 1 пакетику на день (вранці або в обід), під час або через 15-20 хвилин після їди.
Universal Nutrition
КУПИТИ
ЦІНА:
2 050 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 274 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
100-22-7333912-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Animal Flex Universal Nutrition – забезпечує стовідсотковий захист, запобігаючи травмам при інтенсивних, важких тренуваннях. При заняттях спортом, чи то бодібілдинг, пауерліфтинг чи інший вид спорту, організм зазнає серйозних навантажень. Суглоби та зв'язки – це перше, на що потрібно звернути увагу! Ця добавка зміцнить ваші суглоби, хрящі та сполучні тканини, а також прискорить процес відновлення, якщо перед цим ви вже отримали травми.

Основні позитивні властивості Анімал Флекс Юніверсал
Захищає суглоби та зв'язки
Усуває больові відчуття у сполучних тканинах
Відновлює пошкодження у хрящах та зв'язках
Покращує здоров'я шкіри, волосся та нігтів
Дозволяє прогресувати в силі
Запобігає травмам
Перевага даного комплексу
Особливість даного препарату – це кілька матриць, які посилюють ефект один одного, тобто діють синергічно. У всіх високоефективних хондропротекторах найбільшу ефективність мають 2 ключові речовини: глюкозамін і хондроїтин сульфат. Ці речовини є найефективнішими та використовуються у багатьох подібних спортивних препаратах для суглобів та зв'язок. Вони роблять більш міцними суглоби та сполучні тканини (зв'язки та сухожилля). Відновлюють і перешкоджають стирання хрящової тканини, а також підвищують міцність кісток. Крім цього, покращують відновлення м'язів та покращують здоров'я нігтів, шкіри та волосся.

Чому важливо приймати добавки для суглобів та зв'язок

Universal Animal Flex купити та приймати рекомендується не тільки професійним спортсменам, а й любителям, які починають у спорті. При регулярних фізичних навантаженнях в першу чергу страждає опорно-рухова система. У гонитві за світовими рекордами з силових видів спорту або ж у наборі бажаних м'язових обсягів, наші суглоби, зв'язки, хрящі та кістки – отримують величезне навантаження. Якщо у спортсмена, якісь травми чи запалення, йому не вдасться досягти поставленої мети.

Організм людина здатна самостійно виробляти глюкозамін і хондроїтин, але при регулярних тренуваннях кількості, що виробляється, стає недостатньо. Це головна причина, чому варто приймати Animal Flex усім спортсменом незалежно від рівня підготовки. Для профілактики, хоча б 2-3 рази на рік, приймайте цю добавку.

Порція Animal Flex ділиться на кілька комплексів
Комплекс речовин, які покращують вироблення синовіальної рідини (мастила) у суглобових мішечках. Тим самим знижує навантаження на суглоби та зв'язки під час тренінгу;
Комплекс, що сприяє відновленню сполучних тканин;
Знімає запальні процеси;
Вітаміни та мінерали, для додаткового захисту та сприятливого відновлення та правильної роботи опорно-рухового апарату.

Рекомендації щодо прийому:

Юніверсал Нутрішн радять приймати по 1 пакетику на день (вранці або в обід), під час або через 15-20 хвилин після їди.

  • ТипІнше
  • ВиробникСША
  • Форма випускуПорошок
  • ЦільДля опорно-рухового апарату
  • Вміст цукруЗ цукром

Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) вибрати за доступною вартості 2 050 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спортивное питание для суставов и связок таких брендів, як наприклад: Universal Nutrition в каталозі магазина Terrasport
Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно хотіли зайнятися спортом? Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) - це Ваш перший крок. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що знадобиться спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок здивує Вас своєю оригінальністю. Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) , Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) і Комплекс для суглобів і зв'язок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) від кращих світових виробників 499 Ви можете знайти в нашій категорії Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн