Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток)

КОД ТОВАРУ: 106314
  • Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток)
Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток)
Тип харчової добавки: амінокомплекс. Кількість таблеток: 240 шт. Розмір 1 дози: 3 таблетки. Кількість доз: 80. Енергетична цінність 1 дози: 18 Ккал. Зміст 1 дози: Білки: 4,5 м ВСАА: 3000 мг. Решта ЕАА: 1500 мг. Вітамін В6: 2,0 мг (100% RDA - рекомендована дієтична норма).
FitMax
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
905 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 121 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Категорія 
Амінокислоти
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
5908264416535
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток) добре засвоюється, швидко доставляючи амінокислоти до м'язів. В результаті BCAA + EAA FitMax (БЦАА скл 2 + ЕАА Фітмакс) сприяють прискореному зростанню м'язової маси і відновленню. Цей продукт доцільно використовувати до і після тренування, а також протягом дня, щоб забезпечити повноцінну амінокислотну підживлення м'язів. Амінокислоти EAA - незамінні амінокислоти, що не виробляються в організмі людини, але необхідні для його нормального функціонування і зростання м'язів. Такі амінокислоти незамінні для спортсменів.
Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток) включає в себе 3 амінокислоти (ізолейцин, лейцин, валін), виділені в окремий клас завдяки особливостям своєї структури (амінокислоти з розгалуженими ланцюгами). ВСАА - найважливіші амінокислоти для спортсмена, тому що вони в першу чергу витрачаються організмом для нарощування м'язової маси і відновлення м'язової тканини після тренувань. Також амінокислоти BCAA використовуються в якості енергетичних компонентів при інтенсивній роботі м'язів. Швидке зростання м'язів можливий лише при високих концентраціях BCAA і EAA в організмі. Харчова добавка BCAA STACK + EAA містить всі ці речовини в повному обсязі. Розмір 1 порції: 3 таблетки.

Особливості амінокомплекса:
- баланс амінокислот BCAA і EAA;
- випускається у вигляді таблеток;
- забезпечує ефективне живлення м'язів;
- необхідні при інтенсивних тренуваннях;
- сприяють нарощуванню м'язової маси;
- сприяє ефективному відновленню м'язів.

Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток) - для максимально ефективних тренувань!

Характеристики:
Тип харчової добавки: амінокомплекс.
Кількість таблеток: 240 шт.
Розмір 1 дози: 3 таблетки.
Кількість доз: 80.
Енергетична цінність 1 дози: 18 Ккал.
Зміст 1 дози:
Білки: 4,5 м
ВСАА: 3000 мг.
Решта ЕАА: 1500 мг.
Вітамін В6: 2,0 мг (100% RDA - рекомендована дієтична норма).

Виробник: FitMax (Польща).

FitMax - відомий польський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових, креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Практично все спортивне харчування FitMax є хітом продажів, внаслідок відмінної якості і невисоких цін.

.

Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток) купити по які завищеною вартістю 905 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аминокислоты таких брендів, як наприклад: FitMax в каталозі Терра Спорт
Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно планували зайнятися фігурою? Амінокомплекс FitMax Amino BCAA Stak + EAA (240 талеток) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня , Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня і Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня від знаменитих світових виробників 491 Ви зможете побачити в нашій категорії Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн