Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)

КОД ТОВАРУ: 540200
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) - Фото №2
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)
COLLAROSE FISH є ідеальною добавкою для жінок, які хочуть доповнити свій раціон всіма основними інгредієнтами, необхідними для підтримки здорової та молодої шкіри. Формула, що доповнює дієту колагеном, отриманим з риби, збагачена гіалуроновою кислотою, вітаміном С і біотином. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про свою гарну зовнішність і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність. COLLAROSE FISH містить гідролізат риб'ячого колагену VERISOL, запатентований і вироблений німецькою фармацевтичною компанією GELITA, який впливає на вироблення колагену зсередини, створюючи нові колагенові волокна по всій шкірі, особливо на обличчі. GELITA розробила цей продукт для використання в нутрікосметології та пройшла клінічні випробування, що підтверджують його ефективність. Переваги використання VERISOL, що міститься в COLLAROSE FISH: VERISOL складається зі спеціальних колагенових пептидів - важливих інгредієнтів, які підтримують здоров'я шкіри. При пероральному застосуванні VERISOL систематично впливає на метаболізм колагену в дермі, а не досягає лише зовнішніх шарів шкіри, як це роблять креми та інші засоби для місцевого застосування. VERISOL впливає на метаболізм колагену в шкірі безпосередньо зсередини. Підвищує зволоженість шкіри та затримує утворення зморшок. Добавка VERISOL благотворно впливає на позаклітинний матрикс шкіри та може допомогти зменшити целюліт. На відміну від сучасних добавок від целюліту, які в основному вирішують проблеми надлишкового жиру або мікроциркуляції/дренажу, VERISOL безпосередньо стимулює утворення позаклітинного матриксу в шкірі.
AllNutrition
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
721 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 96 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпрепарати
Форма випуску 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-2822
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

COLLAROSE FISH є ідеальною добавкою для жінок, які хочуть доповнити свій раціон всіма основними інгредієнтами, необхідними для підтримки здорової та молодої шкіри. Формула, що доповнює дієту колагеном, отриманим з риби, збагачена гіалуроновою кислотою, вітаміном С і біотином. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про свою гарну зовнішність і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність.

COLLAROSE FISH містить гідролізат риб'ячого колагену VERISOL, запатентований і вироблений німецькою фармацевтичною компанією GELITA, який впливає на вироблення колагену зсередини, створюючи нові колагенові волокна по всій шкірі, особливо на обличчі.

GELITA розробила цей продукт для використання в нутрікосметології та пройшла клінічні випробування, що підтверджують його ефективність.

Переваги використання VERISOL, що міститься в COLLAROSE FISH:
VERISOL складається зі спеціальних колагенових пептидів - важливих інгредієнтів, які підтримують здоров'я шкіри. При пероральному застосуванні VERISOL систематично впливає на метаболізм колагену в дермі, а не досягає лише зовнішніх шарів шкіри, як це роблять креми та інші засоби для місцевого застосування.

VERISOL впливає на метаболізм колагену в шкірі безпосередньо зсередини. Підвищує зволоженість шкіри та затримує утворення зморшок.

Добавка VERISOL благотворно впливає на позаклітинний матрикс шкіри та може допомогти зменшити целюліт. На відміну від сучасних добавок від целюліту, які в основному вирішують проблеми надлишкового жиру або мікроциркуляції/дренажу, VERISOL безпосередньо стимулює утворення позаклітинного матриксу в шкірі.


Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) купити за вигідною ціною 721 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спецпрепараты таких виробників, як наприклад: AllNutrition в магазині terrasport.ua
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно мрієте зайнятися спортом? Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » є все, що необхідно спортсмену. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) , Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) і Спецпрепаратом (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) від знаменитих світових виробників 501 Ви знайдете в нашому розділі Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн