Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay

КОД ТОВАРУ: 118515
  • Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay
  • Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay - Фото №2
Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay
Тип: мішок компресійний. Розміри: 18х18х30 см. Вага: 60 гр. Обсяг: 6 літрів. Матеріал: 3D-Air-Mesh, Deuter Microrip-Nylon. Колір: black-bay. Особливості мішка: багатофункціональний застосування; якісна застібка; водовідштовхувальне ущільнене дно; вентильований сітчастий матеріал.
Deuter
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
219 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
6
Матеріал
Нейлон
Тип
Мішок
АРТИКУЛ
39610 7303
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M black-bay є зручним аксесуаром в туристичному побуті, багатофункціональний, в нього можна упаковувати масу необхідних речей: їжу, посуд, одяг і так далі. Дно виконано з матеріалу, який не пропускає вологу, ущільнене для більшої зручності у використанні. Застібається мішок за допомогою шнурка, який легко затягується, фіксується замком-танк. Виконаний із спеціального легко вентильованого сітчастого матеріалу.

 

Особливості мішка:

  - багатофункціональне застосування;

  - якісна застібка;

  - водовідштовхувальне ущільнене дно;

  - вентильований сітчастий матеріал.

Характеристики:

  Розміри: 18х18х30 см;

  Вага: 60 гр;

  Обсяг: 6 літрів;

  Тканина: 3D-Air-Mesh, Deuter Microrip-Nylon;

  Колір: black-bay

Виробник: Deuter (Німеччина).

Широко відомий німецький бренд Deuter бере свій початок в кінці дев'ятнадцятого століття, займаючись пошиттям поштових сумок. На сьогоднішньому етапі свого розвитку компанія має віковий досвід в створенні якісних і популярних туристичних товарів. Авторитет бренду Deuter, давно поширився за межі Німеччини, його товарами користуються відомі альпіністи, велосипедисти, любителі гірськолижного спорту та прості люди, які віддають перевагу комфорт в міських умовах.


Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay купити за вигідною ціною 219 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Компрессионные мешки и сумки таких торгових марок, як наприклад: Deuter в інтернет-магазині Терраспорт
Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні мішки і сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Мішок компресійний Deuter Mesh Sack M 6 л black-bay буде Вашим першим кроком. В « Компресійні мішки і сумки » є все, що необхідно спортсмену. Компресійні мішки і сумки здивує Вас своєю якістю. Мішок компресійний Deuter Mesh Sack XL 18 л black-titan , Мішок компресійний Deuter Mesh Sack XL 18 л black-titan і Мішок компресійний Deuter Mesh Sack XL 18 л black-titan від знаменитих світових виробників 4406 Ви знайдете в нашому розділі Компресійні мішки і сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компресійні мішки і сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн