Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017

КОД ТОВАРУ: 220945
  • Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017
Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017
Тип: аксесуари для колясок. Вид: адаптер для автокрісла. Сумісність з моделями колясок: BeSafe iZi Go & iZi Go Modular, B? B? Confort Pebble & Pebble Plus, Cybex Aton Q, Maxi-Cosi Pebble & Pebble Plus. Особливості адаптера: для автокрісел; міцний, якісний матеріал; швидка, зручна установка.
Babyzen
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 190 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 292 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
BZ10205-02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017 є пристосуванням, завдяки якому, не потривоживши сон малюка, після подорожі в машині переставити автолюльку на шасі коляски і продовжити прогулянку на свіжому повітрі. Відрізняється швидкою і зручною установкою. Виконано адаптер з якісного, міцного матеріалу.

Особливості адаптера:

- для автокрісел;

- міцний, якісний матеріал;

- швидка, зручна установка.

Характеристики:

Тип: аксесуари для колясок;

Вид: адаптер для автокрісла;

Сумісність з моделями колясок: BeSafe iZi Go & iZi Go Modular, Bebe Confort Pebble & Pebble Plus, Cybex Aton Q, Maxi-Cosi Pebble & Pebble Plus.


Виробник: Babyzen (Франція).

Торгова марка є виробником дитячих колясок, комплектуючих для них, а також аксесуарів. Основною особливістю дитячого транспорту Babyzen є те, що він легше аналогічних моделей інших виробників, більш маневрений, а головне дуже зручний як для батьків, так і дітей.


Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017 купити за вигідною ціною 2 190 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разное для детей таких торгових марок, як наприклад: Babyzen в інтернет-магазині Терраспорт
Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Адаптер для автокрісла Babyzen Yoyo Plus 2017 буде Вашим першим кроком. В « Різне для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Різне для дітей здивує Вас своєю якістю. Бінокль дитячий Coghlan's Binoculars 0235 , Бінокль дитячий Coghlan's Binoculars 0235 і Бінокль дитячий Coghlan's Binoculars 0235 від знаменитих світових виробників 1181 Ви знайдете в нашому розділі Різне для дітей . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн