Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301

КОД ТОВАРУ: 140281
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №2
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №3
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №4
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №5
  • Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №6
Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301
Тип: кишенькова. Корпус: пластик. Матеріал леза: карбід / кераміка. Зернистість: середня. Особливості: з двома поверхнями для заточування; для лез прямий заточування; легка і компактна.
ACE
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
194 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
ASH301
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 незамінний предмет для тих, хто збирається на природу, рибалку або полювання. Зручна кишенькова точилка займає мало місця, важить всього 55 грам і стати в нагоді якщо необхідно гладко наточити ножі. Принцип роботи дуже простий, з ним впоратися кожен. Пластиковий корпус з малюнком, завдяки якому вона не ковзає в руках, робить точилку максимально комфортною. Точилка ACE Mini knife sharpener не дозволяє заточити ножиці і ножі з серрейторное лезом.

особливості:
- з двома поверхнями для заточування;
- для лез прямий заточування;
- легка і компактна.

Характеристики:
Тип: кишенькова;
Корпус: пластик;
Матеріал леза: карбід / кераміка;
Зернистість: середня.

Виробник: ACE (США).
Компанія ACE вражає своїх покупців продукцією з чудовим універсальним якістю, новаторськими технологіями і фахівцями світового рівня. Продукція випускається різнопланова для застосування, як у військових, так і в туристичних потребах. Багатий асортимент ножів і іншого інвентарю з добротної сталі, з використанням передових технологій, випускається для застосування в домашніх умовах, наприклад, на кухні. Використання спеціальної японської сталі, що відрізняється легкістю і міцністю, робить продукцію ACE унікальною і затребуваною.


Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 вибрати за доступною вартості 194 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Точилки таких брендів, як наприклад: ACE в каталозі магазина Terrasport
Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №2 Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №3 Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №4 Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №5 Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно хотіли зайнятися спортом? Точилка кишенькова ACE Mini Knife Sharpener ASH301 - це Ваш перший крок. В « Стругачки » є все, що знадобиться спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю оригінальністю. Точилка Boker Vulkanus II , Точилка Boker Vulkanus II і Точилка Boker Vulkanus II від кращих світових виробників 4014 Ви можете знайти в нашій категорії Стругачки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Стругачки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн