Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105

КОД ТОВАРУ: 140280
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №2
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №3
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №4
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №5
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №6
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №7
  • Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №8
Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105
Тип: портативна. Вага: 75 грам. Корпус: пластик. Зернистість поверхонь: 360 і 600 грит. Розмір: 125х30х14 мм. Комплектація: точилка, інструкція. Особливості: двостороння алмазна; для ножів і ножиць; легка і компактна; що складається; довільний кут нахилу заточування ножів.
ACE
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
367 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
ASH105
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 незамінний предмет для тих, хто збирається в туристичну подорож на природу або риболовлю. Дозволить тримати все ножі в прекрасному робочому вигляді, це гідно оцінять гурмани і любителі красивої і вишуканою їжі, приготовленої на внедомашней кухні. Зручна в застосуванні точилка є двосторонній точильний камінь 10х2 см, з нанесеним алмазним покриттям з розміром зерна 600 і 360 грит. Подвійне покриття дозволяє спочатку зробити грубу заточку затупившегося леза, а потім основну. При цьому вибирається кут нахилу заточуваного ножа самостійно. Точилка ACE дозволяє заточити і інші інструменти, наприклад, ножиці. Легко і просто складається в пластиковому корпусі.

особливості:
- двостороння алмазна;
- для ножів і ножиць;
- легка і компактна;
- складається;
- довільний кут нахилу заточування ножів.

Характеристики:
Тип: портативна;
Вага: 75 грам;
Корпус: пластик;
Зернистість поверхонь: 360 і 600 грит;
Розмір: 125х30х14 мм;
Комплектація: точилка, інструкція.

Виробник: ACE (США).
Компанія ACE вражає своїх покупців продукцією з чудовим універсальним якістю, новаторськими технологіями і фахівцями світового рівня. Продукція випускається різнопланова для застосування, як у військових, так і в туристичних потребах. Багатий асортимент ножів і іншого інвентарю з добротної сталі, з використанням передових технологій, випускається для застосування в домашніх умовах, наприклад, на кухні. Використання спеціальної японської сталі, що відрізняється легкістю і міцністю, робить продукцію ACE унікальною і затребуваною.


Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 купити за вигідною ціною 367 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Точилки таких виробників, як наприклад: ACE в магазині terrasport.ua
Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №2 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №3 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №4 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №5 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №6 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №7 Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Стругачки

Давно мрієте зайнятися спортом? Точилка алмазна ACE Folding Knife Sharpener ASH105 буде Вашим першим кроком. В « Стругачки » є все, що необхідно спортсмену. Стругачки здивує Вас своєю якістю. Камінь точильний КНР 120 для Edge Pro System , Камінь точильний КНР 120 для Edge Pro System і Камінь точильний КНР 120 для Edge Pro System від знаменитих світових виробників 4014 Ви знайдете в нашому розділі Стругачки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Стругачки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн