Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні *

КОД ТОВАРУ: 94483
  • Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні *
  • Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №2
  • Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №3
  • Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №4
Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні *
Ab king pro - ефективний тренажер для розвитку різних груп м'язів, що представляє собою лаву для преса. Ab king pro може використовуватися не тільки професійними спортсменами, але і новачками. Конструкція тренажера має регулятор кута нахилу, завдяки чому його можна використовувати людям з різним ростом і вагою (максимальна вага - 120 кг). При цьому максимальний кут складає 200 градусів, і Аб Кінг Про впливає на всі групи м'язів черевного преса.   Механізм тренажера доповнено спеціальної підтримкою для ніг, що значно спрощує виконання вправ. Займаючись на тренажері Ab king pro, Ви можете самостійно підібрати необхідний рівень навантаження за допомогою 5-ступеневого регулятора. При цьому Аб Кінг Про займає не дуже багато місця і важить близько 15 кг, що дозволяє використовувати його в будь-якій обстановці.   Регулярні заняття з тренажером Ab king pro по 5-10 хвилин в день зміцнять верхні, нижні, середні і косі м'язи Вашого преса, поліпшать контури м'язів рук, дозволять скинути зайву вагу і зменшити обсяг талії. Ви можете купити тренажер Ab king pro в нашому магазині і зміцнити свої м'язи всього за кілька тижнів.
Другие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Лава для преса
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
SS-ABK-1A-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Причина уцінки - виставковий варіант.

Увага!!! Даний тренажер розрахований на вагу займається до 120 кг !!! Тренажери Ab King Pro, які рекламують в інтернеті за низькими цінами, мають вагові обмеження до 80 або 100 кг !!!

  У наш час сидяча робота і малорухливий спосіб життя стали для багатьох каменем спотикання на шляху до красивої і підтягнутою спортивної фігурі. На щастя, все більше людей замислюються про якість життя і прагнуть правильно харчуватися і займатися спортом. Звичайно, якщо Ви поставили собі за мету зробити своє тіло просто-таки ідеальним, то краще тренувань під наглядом особистого тренера в поєднанні з індивідуальною програмою харчування не може бути нічого.

Однак що ж робити тим, у кого немає можливості регулярно відвідувати фітнес-центр, хто не може виділити на це час або ж соромиться свого тіла, але дуже хоче щось змінити? Для таких людей стане справжньою знахідкою придбання таку чудову річ, як тренажер для преса. При мінімумі витрат часу і не таких уже й великих зусиль він може стати для Вас незамінним помічником у справі досягнення підтягнутою і стрункої фігури. Головне - поставити перед собою мету і наполегливо йти до її досягнення!

Тренажер Ab King Pro - вдалий вибір

Серед безлічі пропонованих на ринку моделей тренажерів, які обіцяють швидко накачати м'язи преса, заслуговує на увагу тренажер Ab King Pro. Це пристосування тренує не тільки м'язи черевного преса, а й практично всі групи м'язів. На диску, що додається до тренажера, записаний комплекс вправ, розроблений професійними фітнес-тренерами. Вибравши з цього комплексу відповідні Вам вправи, Ви зможете давати навантаження саме на ті ділянки, які цього потребують.  

Звичайно, до покупки тренажера, який повинен допомогти Вам підтримувати свій організм в тонусі, слід підійти обдумано. Тим більше якщо ви покладаєте на нього надії зменшити обсяги і повернути м'язам втрачену пружність. У мережі Ви можете побачити безліч відгуків про Аб Кінг Про - як позитивних, так і негативних. Однак потрібно розуміти, що завмерши десь в куточку або під ліжком, жоден чудо-тренажер не зробить Вас стрункішою. Безсумнівно, від Вас потрібні певні зусилля - не такі вже й великі, головне, щоб заняття були регулярними. А якщо Ви ще подбаєте і про збалансоване харчування, то позитивні результати не змусять себе довго чекати.

Відмінності оригінального тренажера Ab King Pro

Крім того, крім оригінальних тренажерів Ab King Pro, в Україні продається безліч копій, зроблених в різних країнах. Вони відрізняються і якістю виконання, і функціональністю, і ефективністю тренувань. До того ж, більш дешеві копії обмежують вагу користувача до 80 або до 100 кг , Тоді як оригінальні Ab King Pro розраховані на вагу людини до 120 кг . Природно, на оригінальну розробку ціна буде вище. Але погодьтеся, це зовсім не висока плата за можливість максимально наблизити своє тіло до ідеалу.

Купити Ab King Pro оригінальний Ви можете в нашому інтернет-магазині. Де б Ви не жили - в Києві чи в найвіддаленішій від нього точці, - ми доставимо Вам його в найкоротші терміни. Ми раді допомогти Вам зробити перший крок на шляху до Вашої мрії!

Він не займає багато місця, легкий в експлуатації і зручний в зберіганні (Вага: 14,5 кг, розміри: 121x25,5x44,5 см).

Комплектація:
- інструкція російською мовою;
- спеціальний план схуднення;
- тренажер аб кінг про;
- відео-інструкція з вправами (онлайн).

Аб Кінг Про легко розбирається і компактно вміщається під ліжком або в шафі.

Гарантія: 12 місяців.

Інструкція до тренажера Ab King Pro.

* Знижений у ціні товар поверненню не підлягає


Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * купити по реально виправданою вартості 0 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Уцененные товары таких брендів, як наприклад: Другие в інтернет каталозі Терраспорт
Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №2 Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №3 Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні *"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ab King Pro тренажер для преса оригінальний - знижений у ціні * допоможе досягти мети. В « Знижені в ціні товари » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Знижені в ціні товари порадує Вас високою якістю. Лонгборд дерево фрирайд Fish SK-415-3 - уцененный , Лонгборд дерево фрирайд Fish SK-415-3 - уцененный і Лонгборд дерево фрирайд Fish SK-415-3 - уцененный від кращих світових брендів 144 Ви побачите в нашій категорії Знижені в ціні товари . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Знижені в ціні товари . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн