Тренажер професійний SteelFlex CSP-900

КОД ТОВАРУ: 415796
  • Тренажер професійний SteelFlex CSP-900
Тренажер професійний SteelFlex CSP-900
Тренажер Steelflex Hydraulic Shoulder Press Machine Професійний тренажер - Жим від плечей сидячи Гідравлічні тренажери Steelflex Hydraulic Line - ідеальне рішення для комерційних залів з використанням методики кругових тренувань. Розробка тренажерів Steelflex - штаб-квартира і інженерний офіс в США. Виробництво тренажерів Steelflex - Тайвань. Основний конструктив тренажерів виготовлений з високоякісних профільних плоско-овальних труб 50 х 100мм з товщиною стінки 3 мм; Тренажер має 12 рівнів регулювання опору навантаження; Низьке вплив на суглоби; Великі нескользящие рукояті, розташовані під оптимальним кутом тренування; Ідеально підходить для реабілітації і силових тренувань; Колір оббивки сидінь і спинок: чорний, світло-коричневий (за вибором); Колір рамної конструкції: світло-сірий металік; Зручні транспортувальні колеса; Тривалі терміни гарантії. * Умови поставки тренажерів, а також можливі знижки, розстрочки і кредити обговорюються індивідуально, в процесі формування кожного конкретного замовлення.
Steelflex
КУПИТИ
ЦІНА:
31 145 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4158 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для рук, Для плечового пояса
АРТИКУЛ
CSP-900
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер Steelflex Hydraulic Shoulder Press Machine

Професійний тренажер - Жим від плечей сидячи.

Гідравлічні тренажери Steelflex Hydraulic Line - ідеальне рішення для комерційних залів з використанням методики кругових тренувань. Великі нескользящие рукояті, розташовані під оптимальним кутом тренування. Ідеально підходить для реабілітації і силових тренувань. Низьке вплив на суглоби.


Характеристики:

  • Конструкція: Плоско-овальні труби 50 х 100 мм з товщиною стінки 3 мм;
  • Кількість рівнів навантаження: 12;
  • Колір оббивки сидінь і спинок: Чорний;
  • Колір рамної конструкції: Сірий металік;
  • Зручні транспортувальні колеса.


Виробник: Steelflex (Тайвань)


Тренажер професійний SteelFlex CSP-900 купити за вигідною ціною 31 145 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грузоблочные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: Steelflex в електронному каталозі Терраспорт
Тренажер професійний SteelFlex CSP-900

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер професійний SteelFlex CSP-900"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Тренажер професійний SteelFlex CSP-900 буде Вашим першим кроком. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що необхідно спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю якістю. Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 , Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 і Біцепс-машина Fit Way Factory Bridge Style А 107 від знаменитих світових виробників 206 Ви знайдете в нашому розділі Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн