Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім

КОД ТОВАРУ: 412658
  • Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім
  • Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім - Фото №2
  • Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім - Фото №3
Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім
Stein Cable Jump Rope Швидкісна скакалка - простий, портативний, недорогий і при цьому дуже ефективний кардиотренажер, тренажер для м'язів ніг, стегон і преса, засіб від целюліту. Вправи зі скакалкою розвивають спритність, рухливість і координацію рухів, нормалізують роботу кишечника (тому що поліпшується кровообіг, кисневий обмін, обмін речовин), формують красиву поставу і забезпечують відмінний настрій через виділилися ендорфінів - гормонів щастя. Вчені підрахували, що 10 хвилин занять з скакалкою можна порівняти з півгодинної пробіжкою, подоланням на велосипеді 3-х кілометрів за шість хвилин, дванадцятихвилинний плаванням, або з 2-ма сетами тенісу. Перевага даної моделі - можливість виконувати стрибки з максимальною інтенсивністю і відповідною швидкістю обертів. Саме швидкісні стрибки зі скакалкою - ідеальне вправа для розвитку загальної функціональності, дихальної системи, і анаеробної витривалості тренуються. Такі види стрибків активно використовується в боксі і Кроссфіт, де функціональність м'язів грає ключову роль. Високу швидкість обертання, запобігання заплутування шнура, забезпечує матеріал скакалки: довговічний сталевий трос, а також вбудований підшипниковий механізм з кріпленням на кульовому шарнірі. Зручні пластикові ергономічні рукояті зі зручним хватом. Можливість регулювання довжини в залежності від зростання спортсмена.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
354 грн
ЦІНА: 283 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 38 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Матеріал шнура
Нейлонова мотузка
Матеріал ручок
Пластик
Лічильник стрибків
Немає
Довжина, м
2,7 - 2,9
АРТИКУЛ
LJR-1037
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Cable Jump Rope

Швидкісна скакалка - простий, портативний, недорогий і при цьому дуже ефективний кардиотренажер, тренажер для м'язів ніг, стегон і преса, засіб від целюліту.

Вправи зі скакалкою розвивають спритність, рухливість і координацію рухів, нормалізують роботу кишечника (тому що поліпшується кровообіг, кисневий обмін, обмін речовин), формують красиву поставу і забезпечують відмінний настрій через виділилися ендорфінів - гормонів щастя.

Вчені підрахували, що 10 хвилин занять з скакалкою можна порівняти з півгодинної пробіжкою, подоланням на велосипеді 3-х кілометрів за шість хвилин, дванадцятихвилинний плаванням, або з 2-ма сетами тенісу.

Перевага даної моделі - можливість виконувати стрибки з максимальною інтенсивністю і відповідною швидкістю обертів. Саме швидкісні стрибки зі скакалкою - ідеальне вправа для розвитку загальної функціональності, дихальної системи, і анаеробної витривалості тренуються. Такі види стрибків активно використовується в боксі і Кроссфіт, де функціональність м'язів грає ключову роль.


забезпечує:

  • Високу швидкість обертання, запобігання заплутування шнура, забезпечує матеріал скакалки: довговічний сталевий трос, а також вбудований підшипниковий механізм з кріпленням на кульовому шарнірі;
  • Зручні пластикові ергономічні рукояті зі зручним хватом;
  • Можливість регулювання довжини в залежності від зростання спортсмена.


Характеристики:

  • Довжина 2,9 м;
  • Матеріал рукоятей поліпропілен;
  • Матеріал скакалки металевий трос в нейлонової оплетки;
  • Регулювання довжини: Є;
  • Колір чорний.


Виробник: Stein (Китай)






    Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім купити за вигідною ціною 283 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скакалки таких торгових марок, як наприклад: Stein в онлайн каталозі Терра Спорт
    Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім - Фото №2 Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім - Фото №3

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Скакалки

    Давно мрієте зайнятися спортом? Скакалка швидкісна Stein LJR-тисяча тридцять сім буде Вашим першим кроком. В « Скакалки » є все, що необхідно спортсмену. Скакалки здивує Вас своєю якістю. Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона , Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона і Скакалка швидкісна з протиковзкими ручками 4yourhealth 2.5m. Premium Jump Rope 2471 Чорно-червона від знаменитих світових виробників 98 Ви знайдете в нашому розділі Скакалки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скакалки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн