Іграшка Міні-камера Mommy Love

КОД ТОВАРУ: 221231
  • Іграшка Міні-камера Mommy Love
Іграшка Міні-камера Mommy Love
Вік: від 3 років. Розмір: 16 х 8 х 21.5 см. Харчування: 2хаа. Матеріал: пластик. Особливості: Під час спалаху світяться.   Малюнок на об'єктиві перемикається. Розвиток тактильних, зорових здібностей дитини.
Mommy Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
115 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
8807-9N
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка Міні-камера Mommy Love - перша фотокамера для малюка. Вона велика і яскрава. Можна натиснути на кнопку і на екрані спереду буде змінюватися картинка, під час фотографування спрацьовує помаранчева лампочка-спалах. Фотоапарат розвиває слух, зір і моторику дитини.

особливості:

·          Під час спалаху світяться;

·          Малюнок на об'єктиві перемикається;

·          Розвиток тактильних, зорових здібностей дитини.

Характеристики:

  Вік: від 3 років;

  Розмір: 16 х 8 х 21.5 см;

  Харчування: 2хаа;

  Матеріал: пластик.

Виробник: Mommy Love (Китай).

Фірма, яка займається виробництвом іграшок для самих маленьких дітей. Всі товари якісні і сертифіковані. Модельний ряд широкий, іграшки подобаються дітям. Вони мають довгий термін експлуатації і приємну цінову категорію.


Іграшка Міні-камера Mommy Love вибрати за доступною вартості 115 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Развивающие игрушки таких брендів, як наприклад: Mommy Love в каталозі магазина Terrasport
Іграшка Міні-камера Mommy Love

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка Міні-камера Mommy Love"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно хотіли зайнятися спортом? Іграшка Міні-камера Mommy Love - це Ваш перший крок. В « Розвиваючі іграшки » є все, що знадобиться спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю оригінальністю. Пісок кінетичний Kinetic Sand & Kinetic Rock Metallic зелений 454 г , Пісок кінетичний Kinetic Sand & Kinetic Rock Metallic зелений 454 г і Пісок кінетичний Kinetic Sand & Kinetic Rock Metallic зелений 454 г від кращих світових виробників 2001 Ви можете знайти в нашій категорії Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн